IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.02.2008 03:42

.....siis mitenkään kaurapuuroa tai kauraa sinänsä moittimatta. Kaura on ravitseva ja arvokas ja hyvä ja ihana, oo nam nam. Kiitos. Rakas kaura!

Mutta kun äh. Sais vaan jonkuin tolkun tähän haimaan. Rakas ihana haima, mitenkään sinuakaan moittimatta. Mutta toi miten suhun suhtaudutaan!!!! Voi mun rakas haima. Tutkijat ja lääkärit sun muut sais vähän tutustua suhun tarkemmin. Nii. Murrrrrrr.

Vaikka ne on hienoa työtä tehnyki ja paaaaaaaaaaaaaljon tutkinu ja hokannu, kiitos siitä, hyvähyvä hienoa wuhuuu!!! Mut hei......huokaus......

Tohtorit saa kyllä ihan vapaasti sit leikellä ja tutkia mun haimaa sit ku en enää ite tarvii tätä kroppaa. Oooo mun rakas kroppa. Ni jos vaikka johonki tutkimukseen tarvitaan tai vois käyttää ni olokeepa hyvä, ihan on kaikki käytettävissä. Mielellään kiitos pliis. Toivottavasti oon sit valmiiks sairaalassa niin että pääsee kroppa mahd pian sit johonki hyötykäyttöön.

Joo. Kyllä on kuulkaa luustoki jännä juttu. Kivan kirjan sain lainaan. Päivän teema on ollu kyllä melko aineenvaihduntakeskeinen. Ja muutenki jotta että mitä kaikkea sitä ihminen mistäki saa ja miten ja miks ja mitähän hemmettiä toi vesiki oikein pitää sisällään...hmm......

Unta palloon moro hei!!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.