IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 01.10.2009 15:36

Jos ihmiset tekisi enemmän niitä pienen pieniä tekoja, niin niitä niin suuria ei tarvittaisi niin paljoa. Tai ehkei etes ollenkaan.

Juuri niillä pienillä asioilla on suuri merkitys. Kuinka paljon arvostat niitä, miten kohtelet muita jne. Miten rehellinen olet itsellesi.

Ne jotka ovat jääneet historiankirjoihin suurmiehinä, hienoja asioita ja hyviä mullistuksia aikaansaaneina, eivät ole eläneet helppoa elämää. Heitä on vihattu eläessään, kyykytetty, vainottu ja monet on tapettu. Jopa hirveän raa'alla tavalla.

Ei mitään tuollaista draamaa tarvittaisi jos vain jokainen toimisi kuten pitääkin. Jos vain jokainen suhteuttaisi asiat ihan oikeasti oikein. Antaisi asioille ansaitsemansa arvon. Opettelisi myös kiittämään pikkukiveä kengässä muistutuksesta siitä miten ihanaa onkaan kun saa kävellä.

Olkaa omia itsejänne. Karistakaa turha egon pönkitys. Luopukaa suojamuureistanne. Naurakaa itsellenne. Kiittäkää saamastanne joskus jopa tuskallisesta kritiikistä. Antakaa kritiikkiä vain jos tarkoitatte sillä hyvää.

Teettepä mitä hyvänsä, niin tehkää se sydämenne ääntä kuunnellen. Silloin ette voi tehdä väärin. Eri asia vain on, kuinka hyvin osaatte kuunnella sydäntänne sotkematta egon supinoita siihen.

Voimia ja viisautta teille siihen! ..ja minulle sitä samaa.... =D

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.