IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Lauantai 03.11.2007 00:12

Haaste..
Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. En osaa vain OLLA tekemättä mitään...

2. Ajattelen aina vähintään neljää asiaa yhtäaikaa.=) Siksi ympäröivän maailman seuraaminen/minkään muistaminen/toisten kuunteleminen on välillä ylivoimaista.

3. Liittyy edelliseen, mutta unohdan usein, mitä olin sanomassa/tekemässä kesken sanomisen/tekemisen...=)

4. Pakkomielle olla kaikessa, mitä teen, vähintään hyvä, mielellään paras... Aiheuttaa lopulta jonkin sortin aivovamman, kun ei se kuitenkaan missään asiassa onnistu.

5. Vaikka olen soittanut pianoa 15 vuotta ja käynyt tunneillakin ainakin 9 vuotta, en ole koskaan oppinut soittamaan nuoteista, vaan harjoittelen kappaleet aina korvakuulolta. Ja muistan kappaleet vaikka kuinka pitkään, mutta vain siten, että soitan ne. En osaa kertoa kappaleista niiden sointuja pelkästään ajattelemalla.

Haastan:
1. Repl1c4
2. Sergio
3. [Darius]
4. OscaR16
5. Turpa_uuno

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.