IRC-Galleria

Pulipulipuli! Pumpulipuli!Perjantai 26.10.2012 01:25

Tuli sit tilattua öö..eilen järkkäri ja uus tietokone sika halvalla xD
Nyt niit sit kärsimättömänä oottelen. En mää järkkäriä olekkaa odottanu ku varmaa tyylii yli 5 vuotta. Ja toi mun kone on vanhuuttaan tullu hitaaks ja tylsäks ja ja päivitykset ei auta nopeuttamaan ja pitää olla johto kiinni aina seinässä ku sen kaa surffaa.
Nyt sit kävi hyvä sauma et sain uuden koneen halvemmallaki ku ton vanhan, ni ei tullu tappioo siinäkää hommas. Ny on ollu sitte joku ihme elektoniikkapuolen päivittämisvuosi, ku oon ostanu tänä vuonna uuden digipokkarikameranki, ku mun vanha kameraki oli nii vanha et se oli nykyisiä halpoja "huonoja" kameroita vertas ,ni se oli enemmä semmone lelu jos vois sanoo.

Ni mul on nyt sitten digipokkarikamera(siis tavallinen digikamera) sekä järkkäri tulossa. Omnomnom! *kuola iha valuu*

Muu~ut kuulumisia muuten:

Sakura Partyt oli siinä 13.10. ja oli iha superia!
Tuli tanssahdeltu kaverin kanssa.. vaik mul kyl pysyi lanne aika jäykkänä....en osaa tanssia! Paitsi vähä.. ja silloki ku oikee innostun.

Seuraavaks sit mennää Hesaan joulukuun 8.päivä koreapoppi partyihin: Annyeong!Party X Lumination 8.12.2012!
Noihi partyihin ollaa suunniteltu menevämme jo monta vuotta, mut eiipä oo tullu toteutettua rahan puutteen vuoksi tai muuten vaa ollaa unohdettu. Mut tänä vuonna me tehää se! <3
Sinne mun ei tarvi onneks stressata peruukista tai piilareista, mut ongelmana on taas se arkinen juttu eli...mitkä vaatteet?!

Mut joo se tosta aiheesta ja seuraava:

Nyt oon sit autokoulussa ajoissa sen verra edistyny ainaski ettei sammu enää auto risteyksissä tai missää. Mut en osaa viel vaihtaa vaihteita ilman et täytyy sanoo x<
Vaikkei vaihdetta ois vaikee sillee vaihtaa, mut se on vaa joteki nii vaikeeta mukamas.. Kytkimen oon onneks jo oppinu aika hyvi. Ja vahingos oppisin taskuparkkeeraamaan 8D Lol!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.