IRC-Galleria

No ohhoi...Lauantai 17.10.2009 19:52

Loma alko aika mallikkaasti. Ensinnäkin, torstai ja perjantai pois koulusta kuumeilun takia... Varmaa tuo revähtäny reisi ja verta vuotavat, tulehtuneet korvareijät sitte nostatti sen.

Nyt oltii Marr]:e (ex. jäsen täällä : D) kanssa toisella puolella yötä, noh valvottii eka siihe neljää, sitte ei millää unta. Lopulta, kun nukahdin, heräsin sitte kaheksalta, jes. Kissa ku oli meijä mukana siellä nukkumassa, ku ei voinu kotona olla sisko koira nimittäi taaas hoidossa. Huoh. No päästin sen sitte ulos ja ARMOTON alaselkä ja mahakipu, siinä sitte yritin kärvistellä ja saada taas unen päästä kiinni, mutta ei sitte millää joten menin mummolta kysymään onko sillä lääkettä. No eipä tietenkää ollu, mikä vielä vois mennä vikaa?
No se, että meillä (vielä tälläkin hetkellä, kun oon päässy kotiutumaan ja kohta jatkaa unia velkojen vuoksi) ollaa ilma vettä syynä, että pannuhuoneen pasa vetäny veet alle. Siellä meijä koira paniikissa kahlaillu :'D Eipä siinä sitte. Onneksi iskä sai näin lauantaina ostettua sen puuttuvan osan (joku mutterin näkönen) homman siihe ku oli ruostunu, ite pasa on ruostumatonta jtn : D
Nyt se rassaa sitä tuolla.

Palaten taaksepäin asiassa: Mummi sitte lähti viemään kahvia äipälle, ku eihä meil voi keittää ilma vettä, lupas mulle särkistä tuua. Odottelin stte varti eikä enää kestäny nii lähin ite hiimailee kotona käymää. Otin lääkkee ja pötkötin johki 9 asti ja lähin takaste. Mare sitte heräs vähä aja päästä siihe ku olin konkoillu takas nii höpötettii siinä. YRITETTII nukkua mutta ei siitä tullu mitää, kumpiki vaa nauro ku viimestä päivää ja edellis illa biisit ja kaikki soi päässä XD Viimein sitte ei jaksettu enää maata, kävästii jalkeilla, Mareki otti lääkettä ku särki niskaa ja hampaita. Kateltii siinä sitte lintuja (wöw jännää hommaa muute seki)
Väsy alko taas painaa ja mentii takas nukkuu, vielähä sitä pyöri ja hyöri siinä, mutta lopulta tuli uni silmää ja herättii 2! DOU! xD
Mummilla synttärit nii teki ruua ja tuli eno ja täti käymää XD Oltii että ei hele, vaatteet niskaa ja Mare lähti kotii sitte :'D Meikä kärvisteli hetke, enne ko hain uudestaa lääkettä ja vähä aikaa mummolassa datasi ja pötköti.

Tässä kai se koko selostus oli mitä mieltäni painoi XD
Ja eiku nukkuu ~

Np. NRJ Aamupojat - IRC- Galleria

Ps. Tää galtsu on menny kyllä aika persiillee ; sss

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.