IRC-Galleria

Vitun idiootit :pMaanantai 27.04.2009 23:00

Miehet. Se alempi ihmisrotu, jonka älykkyys on meitä naisia alemmalla tasolla. Rotu, joka ei osaa lukea, ei kirjoittaa, ei kertoa tunteistaan.

1. Kirjoitat seuranhakuviestin, jossa mainitset selkeästi, että haet tositarkoituksella seuraa, et seksiseuraa. Saatat kirjoittaa sen näin: "Etsin tositarkoituksella, EN hae SEKSISEURAA." Nyt seuraa jotain tavattoman mielenkiintoista: nainen lukee, että ok, ei seksiseuraa. Mies huomaa nopeimmin tikkukirjaimin kirjoitetun tekstin, ja koska hänen aivotoimintansa on rajoittunutta, hän ei huomaa kieltosanaa "EN". Joten hän ottaa yhteyttä saadakseen seksiseuraa. = FAIL

2. Mies on kiinnostunut sinusta (lähinnä pesän saamisen takia yleensä) ja lähettää viestiä. Nyt seuraa kiinnostava kysymys: Miksi mies kirjoittaa kaikki yhteen? Johtuuko se siitä, että:

a) kirjoittamalla kuvauksen sanat yhteen varmistetaan se, että ei ainakaan tule epätoivottuja viestejä? Että voi sanoa et jes, mul on hakuviesti vaik niikö iskuris tai suomikaksneljäs ja nyyh, voin mennä angstaamaan irkkiin ku en saa naisii?
b) kirjoittamalla kuvauksen sanat yhteen toivotaan, että nainen poimii ne tietyt sanat salamannopeasti ja ottaa yhteyttä?
c) kirjoittamalla kuvauksen sanat yhteen oletetaan, että tukeva teksti kertoo tukevasta varustuksesta tai siitä, että jätkä jopa osaa kirjoittaa muutakin kuin vain nimensä (= mies kuvittelee että tällöin nainen on anteliaalla päällä kun hän on todistanut tällaisen uroteon)?

Mies 85: "Hei olen luotettava rehellinen komeaksi haukuttu huumorin tajuinen mies vantaalta tykkään ampua joutsenia ja sytyttää mummojen tohveleita tuleen heh heh se on hyvää ajanvietettä tykkään pelata rahapelejä sokosen smarketin kassojen vieressä olen halinalletyyppiä ja tykkään kauniista naisista jos kiinnostaa ota yhteyttä moi" = FAIL

-Pötköön kirjoitettu teksti ei tee älykästä.
-Komeaksi haukuttu? Wanha.
-Halinalletyyppiä? Siis meinaako se, että:

a) mies on helvetin karvainen?
b) mies halii?
c) mies keräilee teddykarhuja?
d) mies on iso äijänköriläs, joka alkaa itkeä kun sormeen menee tikku? (ja kuinka todennäköistä on että mies itkee?)

3. Tutkimuksen mukaan suurin narsisteista on miehiä. = FAIL

Jatkan listaa kun taas jaksan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.