IRC-Galleria

Vappua ja nimipäivääTorstai 30.04.2009 21:49

Hyvää vappua ihmiset. Ajattelin laittaa ihan Kasumin takia, että nyt kirjoitan itsestäni ja omasta elämästäni. ;)

Tänään on mun nimipäivä. Sain lahjaksi tehosekoittimen, nyt voin kesän lähestyessä tehdä kaikenlaisia ihania smoothieita ja juomia. :) Veljeltä tuli cayannesuklaata ja tädiltä kuvaviesti. :)

Tein koulussa taikinasta punotun korin, tuli hieno, vaikka sitä oli tosi ärsyttävä tehdä. Nappasin mukaan vähän tippaleipää. Useimpien mielestä meidän tippaleivät on parempia kuin kaupan, mutta itse en tykkää. Niistä ei saa niin vaaleita, koska muuten ne jäävät raa'aksi.

Pari hauskaa juttua tippaleipiin liittyen...

-eilen kun vietiin mun, Sarkun ja R:n lastia kärryillä myymälään, niin ihmiset ottaa himokkaasti paketin, sitten vilkasee: "Onks nää palaneita?" Kun ei ole tarpeeksi tomua päällä ja kun ne eivät ole yhtä 'laadukkaita' kuin kaupan. Teki mieli vastata että joo, me poltetaan ne ihan teitä varten.

-tänään kun vein J:n ja K:n kanssa kärryllistä myymälään, valtava joukko ihmisiä piirittää kärryn. Kuvitelkaa zombiearmeija hokemassa kaihoisasti "tippaleipää..." niin kykenette varmaan ymmärtämään... Kun väkijoukko alkaa heitellä käsivarsia päästäkseen kiinni tippaleipiin, yksi myymälän tädeistä huutaa että oli tilattu neljä boksia. J alkaa räpiköidä kärryä taaksepäin, mutta käsien heittely pahenee. Hyökkään sivusta ja kaappaan neljä boksia myymäläntätiä varten. Zombijoukosto kuuluu tuhinaa. Pakenemme.

Sama tilanne tulee aina pullan kanssa.

Menen lonen kanssa tosiaan dtm:ään tänään. Pitäisi etsiä jotain päällepantavaa.
Mukavaa vappua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.