IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Hevitutin uutta satoaMaanantai 03.03.2008 17:03

Nyt on pakko mainostaa kun sain niin miehekkäitä kuvia Juliuksesta. Tässä on meidän uutta paitavalikoimaa. Tytöille löytyy vaan pinkkiä heppaa, mutta voisin pukea sellaisen omallenikin jos sellainen olis, kun sekin on aika hieno.

Laitetaan tähän vielä urli jos joku haluaa ostaa moisen paidan.. kieroa piilomainontaa.
www.hevitutti.com

Ja ihan mielettömästi on meidän mies kasvanut, komistunut ja tullut kiukkuisemmaksi! Tänäänkin on komennettu mutsia niin että kämppä raikaa. Alkavan uhmiksen elämä voi sitten olla rankkaa, mutta on niitä hyviäkin hetkiä. Esimerkiksi noiden kuvaussessioiden aikana oli molemmilla hauskaa, kameran kanssa vaan oli hieman vaikeaa ehtiä hyviin posetuksiin.

Julius on tuota katoavaa kansanperinnettä, suhteellisen blondi - oikeastaan sellainen vähän pellavainen jossa häivähdys punaista. Sopivassa valossa hiukset näyttävät raidoitetulta (vaaleita, punertavia ja ruskeampia raitoja) vaikka eihän niihin tietenkään ole kajottu. Ehkä parin kuukauden kuluttua hiukset saa jo ponnarille. Nyt alkaa olla edestä niin pitkä ettei enää mene silmille vaan saa halutessaan myös kammattua sivuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.