IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Ihmiset ylipäätään... KRAAAH!Keskiviikko 12.03.2008 08:57

Ei siinä kyllin että hevospuolella huitelee huonosti. Nyt sitten faija ja Marika ovat menossa vielä naimisiinkiin. Hiton karkauspäivä, tuollaisia typeriä perinteitä ei saisi olla... Mitäpä siinä mies voi vastata kun toinen saisi varmaan vuosisadan kriisin ja menettäisi sen kuuluisan "varovaisesti rakennetun itsetunnon" joka saattaa sillä ihmisellä pettää minä hetkenä hyvänsä kun joku sanoo väärän sanan.

Kaikki on järjestelty ja varattu... ja meidän lasten juhlat jäävät taas jalkoihin. Kiitos vaan.
Tuntuu että nyt saa joka asiassa pitää kynsin hampain kiinni omista ja "omiensa" oikeuksista kun toiset yrittävät hankaloittaa asioita.
Tämä vuosi on ollut epäonneltaan toistaiseksi samaa luokkaa kuin traumaattinen 2005, olkoonkin että kukaan ei ole (vielä) kuollut. Toivottavasti niin ei käykkään.

Heräsin tänään kuudelta enkä saanut nukuttua kun ulkona oli valoisaa.
Hevitutin uusien sivujen kasaaminen on tuotelisäyksiä vaille valmis, oikeastaan puuttuu lähinnä se paskamaisin osuus eli kuvankäsittely. Uusi systeemi on selkeä ja toimivampi, joskin ostoskoria ei saatu vieläkään kun Lauri ei ole ollut tyytyväinen mihinkään löytämäänsä valmiskikkareeseen.
Hiontaa tuo toki vaatii, mutta haluan ASAP uudet sivut linjoille. Mitä enemmän katselen niitä, sen vaikeampi on elää vanhojen kanssa ;)

Tänään on viimeinen lääkärineuvola - Nummelassa kun kirkolta ei saatu aikoja.
Olen ihan täysin PA, tilillä 6,67e, onneksi hevosille on kaksi paalia pihassa ja säkit täynnä sapuskaa. Meni vähän penninvenytykseksi tämä elämä ennen kuun puoltaväliä.
Ja eilen käytiin katsomassa hienoa vanhaa puuliettä, joskus 50-luvulta. Massaa on nelisensataa kiloa ja alustavasti sovittiin siitä kaupat nyt. Tulee meille keittiöön. Ruletz!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.