IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

LähtökuopissaTorstai 13.03.2008 11:23

Eilen neuvolassa 36+0 ja vauva on täysin laskeutunut. Se on vielä hieman "irti" mutta ei siis pysty enää nousemaan lantiosta. Näin Juliuskin oli muutamaa päivää ennen synnytystä.
Eli periaatteessa sen puolesta pikkuinen on valmis syntymään. Nyt vielä pari viikkoa kasvattelisi kokoa ja sitten voisikin jo tulla.

Menin sanomaan että sukupuolen saa sanoa jos näkyy (Nummelassa oli muuten hienompi ultra) ja nuori mieslääkäri parka yritti sihdata ja sihdata mutta ei saanut selvää. Ei nyt olisi minun takiani tarvinnut niin kovasti yrittää, useasti vaan kokeneilla ultraajilla riittää että jalkoväli vilahtaa. No, tämä vauva säilyttää salaisuutensa saliin asti jos ei mitään ihmeempää tule. Nyt alkoi kuitenkin epäilyttää että olisikohan se sittenkin tyttö kun ei palleja näkynyt ;) Ei se oo... no voi se olla. Mahdollisuudet 50-50. Ja minä olen kokoajan menossa synnyttämään poikaa.

Kohdunsuuta ei päässyt kokeilemaan kun vauvan pää oli siinä edessä, aikamoista runttaamista, mutta ilmeisesti paikat kuitenkin pehmenneet. Hyvähyvä.
Hemoglobiinia ei enää otettu, painoa olisi periaatteessa tullut ihan liikaa, mutta mulla oli lappuhaalarit jalassa ja kuulemma Nummelan neuvola näyttää enemmän kuin se mikä on kirkolla.
Vauva vaikutti just sen kokoiselta mitä näillä viikoilla ovat yleensä, alle kolmikiloinen. Käsikopelolla tehty arvio, mutta mulle riittää tieto ettei ole megaluokan yksilöä tulossa.

Sairaalakassi on melkein pakattu, omia kotiutumisvaatteita vaille valmis.
Vielä nuo Hevitutin uudet sivut kasaan ja menox! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.