IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

fkukTiistai 18.03.2008 13:34

Päänsärky jatkuu eikä ole yhtään parempi.
Kävin neuvolassakin eilen sen vuoksi tarkistuttamassa itseäni mutta ei löytynyt mitään selitystä. Verenpainekin oli 99/74 eli ei todellakaan korkealla. Hemoglobiini oli pudonnut ja kävin hakemassa Kräuterblutsaftia luontaistuotekaupasta. On kuulemma ihan samanvertaista noitten apteekin pillereitten kanssa. Mulle riittää jo tuo Panadolin napsiminen joten mielummin otan 20ml päivässä rautalisän nesteenä eikä ärsytä mahaakaan niin paljon.

Kaikki siis neuvolassa hyvin. Vauvaa ei paljon liikutella enää, on just siellä missä pitääkin. Käytiin hakemassa Jullelle kesäisemmät kengät (tennarit tietty).

Ensimmäinen kirosanakin tuli lapselta sunnuntaina, enkä todellakaan ole ylpeä siitä mutta luulen että sain tilanteen pelastettua ;)
Sunnuntaina (kuten tänään ja eilen jne.) oli hermot kireällä kuin viulunkieli ja sitten keittiöön illalla mennessäni pudotin lapsen jäähtymässä olevan puurokupin. Automaattisesti sieltä pääsi se V-alkuinen. Välittömästi kuului olkkarista kovaääninen toisto: "VITTI!"
Kyllä äitiä hävetti ;)

Nyt kuitenkin olen saanut vitti-sanan väännettyä "vettä" -sanaksi. Lapsi eilen käytti sitä ja tarjottiin välittömästi juotavaa. Parin kerran jälkeen Julle osaakin jo pyytää itse "vitti" ja se alkaa muodostua suussa jo enemmän "vittä"-muotoon. Eli hyvällä säkällä sana on menettänyt pian sen huonomman merkityksensä ja muuttuu arkiseksi ja mukavasti vielä käyttöön tulevaksi sanaksi ;)

Vanhemmuus edellyttää isoa annosta kekseliäisyyttä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.