IRC-Galleria

ZeroSaint

ZeroSaint

The Supreme Hierophant

Uusimmat blogimerkinnät

UniskooppiKeskiviikko 18.07.2012 05:51

Monena yönä olen nähnyt ihan ihmeellisiä unia, niitä olisi loputtomiin, mutta tässä kerron vain toistuvista teemoista: A. ne on seksuaalisesti yliladattuja B. hengitän usein veden alla C. unissa esiintyy paljon voimakkita olentoja.

A. Miksi ylipäätään unien pitää olla kuin saksalaista pornoleffaa kattelis? En ymmärrä, ehkä mun elämästä puttuu jotain alkukantaista primitiivisyyttä. Ehkä olen liian filosofinen ihminen ymmärtääkseni alkukantaisia tunteita?
B. Noin 65% unista joita näen liittyy vedenalaiseen maailmaan ja siihen, että pystyn hengittämään veden alla. Unet voivat kuvastaa toki toivetta vaihtoehtoisesta - paremmasta - elinympäristöstä. Tai haaveilen paluuta johonkin entiseen, vaikka horoskooppini elementti on kun tuli, niin vedessä tulee viihdyttyä kuin kala.
C. Se että näkee unta kun keskustelee pääkallokasvoisen Kuoleman kanssa siitä, miten elämä menee eteenpäin samalla kun polttelee tupakkaa. Se on hämmentävää kun herää. usein unissani on pääroolissa, joku ihmistä voimakkaampi olento: Vampyrri, merenneito, nymfi, henki, kummitus, noita, enkeli jne...
Hämmentävimmät unet joita on nähty on juuri niitä, joissa valovoimainen, kirkas entiteetti ilmoittaa olevansa jumala. (AHahahahha!) :D Vieläkään en ole tullut uskoon, koska uni on aina uni - enkä mitenkään pysty pitämään niitä profetaalisina ilmestyksinä.



Unet kuitenkin toimivat juuri sellaisena inspiraation lähteenä kirjoituksilleni, sillä ne ovat olleet aina yhtä teräväpiirtoisia ja pystyn muistamaan ne vielä viikkojen jälkeen täysin tarkasti mitään unohtamatta - ne ovat kuin muistoja samanlaisia joita ihminen vaalii rakkaudella vanhainkodissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.