IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

koulu vs. cosplay :'DTiistai 28.04.2009 16:07

:pp En uskalla kattoo s-postiani, kun en haluu tietää, mitä se ope on valittanu mun poissaoloista. ;D Tiiän, että se on vastannu mun selityksiin, mutten oo kattonu, mitä se siältää. :3 En vaan jaksais lukee itkemisiä siitä "miten kannattaisi olla paikalla plaaplaa..." Kai mä ny tiiän, että se on mun vastuulla, mitä mä teen. :p

Joo, vois sitä pikkuhiljaa palata maan pinnalle ja takaisin arkeen~ Pitäis jaksaa keskittyy viel loppukevään ajan lukemiseen ja kirjottamiseen. Sit vois ehkä miettii taas tulevia cosseja. :'D ylläri.

mut mietin silti jo nyt:

Medusa on siinä ja siinä, inspaako sitä cossia.. Meikoa cossaan ainaskin ja sit pitää keksii vielä ainakin yks asu, koska animecon on kolmipäiväinen (vaikka eihän kukaan kiellä cossaamasta samaa hahmoa vaikka kolme päivää peräkkäin, muttakun...) Mun piti cossata Venäjää, mut jos pikkusisko cossii sitä, en viitti olla sama. ::)

... tuntuu muuten, että mulle vois sopia pikemminkin seme-tyyppien cossaus. ::) Vaikka en oo luonteeltani ollenkaan hyökkäävä. Ukeilu on helpompaa, mutta toisaalta se ei ulkonäöllisesti sovi mulle 100% ... Hienoo. Noh, oli Suomee kiva hiplata. :'D

Edit. ai nii hitto desucon on ennen animuconii. :pp Mitä mä sinne keksin? Jaksaisko cossii Ruottii ees yhen päivän... Medusa-cossi piti alunperin olla desuconiin, kun se ryhmäcossi oli suunnitelu sinne. Joomoro kattoo sitä sit.

On tää rankkaa. :'D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.