IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

duh... palauttakaa mut takas maanpinnalle?Keskiviikko 29.04.2009 16:43

Ei jessus. :D Rupesin laskemaan, montakohan Hetalia-cossaajaa tonne Animeconiin suurinpiirtein tulee, nii se menee kyllä reippaasti yli kahdenkymmenen. :'D

Isoin ryhmä sisältää 19 (20, jos mut lasketaan mukaan, sillä ajattelin cossata Tanskaa.) Sitten sen päälle tulee varmaan enintään 10, jotka cossaa, mutta ei oo liittyneitä mihinkään ryhmään.

Eli sellaset vajaat 30 Hetalia cossaajaa. :') Kiva buumi tuli tästäkin.

Tanska on aika siisti, nii sitä vois cossia - sil on kirveskin. :'D Vois askarrella paskarrella sellasenkin jostain... Oli muuten järkky huomata, että Tanskalla on samantapanen takki, kuin Ruottilla *ikuiset traumat sen säätämisestä* :'D Onneks saatiin aika paljon apua sen tekoon.

... Eiku nyt haluaisin cossia Preussiakin. :'D Seki o kovis.

//

Joo, ehkä pitäis keskittyy ny siihen pääsykoelukemisiin. :p Mulla on huono tapa ruveta haaveileen sillon, kun ei pitäis. Noh, ehkä huominen koulupäivä palauttaa mut maanpinnalle~ Saan kuulla kunniani, jos/kun feilaan koepääsykokeessa.

yy, oon aina pää pilvissä.

Edit. AI NII mun pitää kirjottaa se 6 sivun juttu varmaan 4:een (tai 5:een) päivään mennessä. :xxxxx Viimenen palautuspäivä nääs. voe voe...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.