IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

...Maanantai 09.11.2009 06:27

... Turha kai mainitakkaan. T_T - en saanu unta. Neljä tuntii valveilla oleminen alko hajottamaan, ku olo vaan paheni.

Kahen ekan tunnin ajan mulla pyöri mielessä kaikkee suht tavallista... Sen jälkeen mun mieleen palasi kaikki pelottavat jutut ja pelkäsin tunnin ajan sitä, että kohta kello on tasan 03.00 (Pelkään tota kellonaikaa nyt yhen leffan takia.) Sitten kun sain kerättyä rohkeutta kattoa kellonaikaa niin helpotuin, että se olikin jo klo. 03.27.

Lopuksi: seuraavan vajaan tunnin ajan aloin kuvittelemaan varjoista kaikkee jännää ja rupesin pelkäämään palovaroitinta, kun se vilkkuu punaisena tietyin ajoin. :
) fiksua, tiedän. Sitten rupesin kuvittelemaan, että kohta sängynreunasta pomppaa jotain, ikkunasta kurkkaa joku ja aloin kuulemaan askelien ääniä, mutta viereinen tehdashan se siinä meluaa.... Alko tuleen tippa linssiin turhautumisesta. ;p Haluaa nukkua, muttei voi, kun mielikuvitus käy taas ylikierroksilla.....

Näin siis tänään... Jos en saa unta kolmatta yötä peräkkäin, nii hajoon lopullisesti. ._. Ai nii, nälkäkin tässä on ollu muutaman tunnin ajan, mutta en unissanikaan lähde tonne pimeää käytävää pitkin... D:

Joskus ihmettelen itekkin, miten vainoharhainen osaan olla. -_-"

//

PS. hyi stn toi uus päivänkuvakin o creepy. D::: Ihan oikeesti, en uskalla scrollata tän päivän aikana alaspäin. ei vit.... ei tiiä, pitäiskö itkeä vai nauraa. 8'''D Tää on jotain niin..... onnetonta. En_vaan_tykkää_creepyistä_ylisuurista_hymynaamoista_piste!

PPS. .... hyi, hyi HYI. Scrollasin vahingossa alaspäin ja meinasin sulkee selaimen. miksiii~ päiväkuvana pitää olla creepy virnuileva naama? D: Pelkään sirkusmainoksiakin, ku niis on se vammanen virnuileva pellenkuva yleensä.

PPPS. No Vtu. :'''D kun kirjautuu galleriaan, näkee ton naaman vahingossakin. friikahdin, ku en osannu odottaa tota yhtään.

Ai miten niin mulla on ongelmia? 8> Ah, kahden tunnin päästä pääsee aamupalalle~ Kello on kuusi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.