IRC-Galleria

_alonzo_

_alonzo_

† on valmiiksi vainaa †

Lattarinta-tyrannitLauantai 14.04.2007 20:04

Lattarinta-tyrannit
14.4.2007 0:30

Äiti soitti raivoissaan Helsingissä rehtorille, joka hänen mielestään ei hoida tehtäviään. Tytär oli tullut itkien kotiin koulun tansseista, kun yksikään poika ei ollut hakenut häntä.

Äidin mielestä rehtorin tehtävä on huolehtia, että tansseissa on riittävästi poikia ja että nämä hakevat tanssiin muodokkaimpien lisäksi myös hänen lattarintaista tytärtään.

Minkähän rangaistuksen opetushallitus antaa rehtorille ja millaista lainsäädäntöä eduskunnan Naisverkosto alkaa puuhata tämän ongelman ratkaisemiseksi?

Lattarintaisten ongelmalla on laajempikin yhteiskunnallinen merkitys. Sosiaalidemokratian kantavat naisvoimat ovat samanlaisia tanssiaisten seinäruusuja, jotka katkeroituneina siirtyvät ensin puhvetin puolelle oluen myyjiksi, sitten piiritoimistoon kirjekuoria nuolemaan ja lopulta kansanedustajiksi.

Viime vuodet ovat olleet politiikassa näiden lattarintojen riemukulkua. He ovat saaneet lisää valtaa, korkeita asemia, kiintiövirkoja ja päässeet kostamaan nuorina kokemansa vääryydet.

He kiusaavat miesten elämää monin tavoin: alkoholi, tupakka ja miesten vauhdikas elämä on lailla kriminalisoitu.

Avioeroissa mies voi olla onnellinen, jos saa hattunsa ja polkupyöränsä. Kiukkuiset sosiaalitantat tulkitsevat lakeja niin ettei miehellä ole lapsiinsa muuta oikeutta kuin elatusmaksut.

Naisille on jätetty tulkintaoikeus siitä, mikä on ahdistelua tai väkivaltaa. Stakesin asiantuntija tulkitsi katseenkin ahdisteluksi. Jos oikeudessa ovat vastakkain miehen ja ilotytön sana, ilotytön sana on painavampi.

Huvittava oli Tampereen käräjäoikeuden tulkinta, kun kaksi naista todisti sanatarkasti samalla tavalla miestä vastaan ja mies tuomittiin. Talonpoikaisjärki olisi sanonut, että parin vuoden takaisesta tapahtumasta kaksi yhdenmukaista kertomusta voi syntyä vain ulkoa opetellun käsikirjoituksen avulla, sillä kukapa muistaisi samalla tavalla niin vanhan tapahtuman.

Kun kiukkuisten feministien terrori ja järjetön lainsäädäntö ovat vuosia jatkuneet eduskunnassa, kokolihaa syövät heteromiehet kostivat vaaleissa.

Etenkään nuoret työläiset eivät menneet äänestämään pahinta sosiaalitanttojen puoluetta, demareita, vaan jäivät kotiin tai kostivat jopa äänestämällä perussuomalaisia. Joissakin Helsingin työläislähiöissä Timo Soinin puolue sai kokoomuksen jälkeen eniten ääniä.

Vihreiltähän ei ole enää kymmeneen vuoteen voinut odottaa mitään järkevää, vaan puoluetta hallitsevat feministit ovat kiinnostuneita vain lesbojen keinohedelmöityksestä, homojen adoptio-oikeudesta, huumejengien suojelusta, sivarien erivapauksista ja ympäristöterroristien tukemisesta. Demarit ovat vajonneet vihreiden apupuolueeksi.

On hauska seurata, miten sosiaalivirastoksi näivettyneen SDP:n kuihtunut kannatus kääntyy nousuun, kun puolueen sosiaalitantat hallitsevat sitä ja tekevät kaikkensa karkottaakseen miehet. Demarien 45 hengen eduskuntaryhmässä on enää kolme raavasta duunaria ja heidätkin on sysätty sivuraiteelle. Puolueen varapuheenjohtaja on punatukkainen blondi, joka kimittää joka päivä jostakin epäolennaisesta asiasta.

Kepu menestyy hyvin vaaleissa. Sirkka-Liisa Anttilan puolueen suurena riesana eivät olekaan lattarintaiset sosiaalitantat, vaikka hallitukseen Kepu joutuu aina ottamaan puolueen ainoan kiukuttelevan tosikon, nyt Anneli Jäätteenmäen jälkeen Mari Kiviniemen.

Suomen rehtoreille tekee mieli sanoa varoitus: huolehtikaa siitä, että koulun tansseissa on poikia riittävästi, ja että he hakevat lattatissisiäkin tanssiin. Muuten koko kansa saa kärsiä.

AARNO LAITINEN

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.