IRC-Galleria

aavikkohiekka

aavikkohiekka

roadtrippin through the desert to get to nowhere

hahhaa!Maanantai 31.05.2010 17:09

kesäloma alkoi pari päivää sitten... eilen vain lagasin, tuntui tavalliselta sunnuntailta. tänään kun heräsin.. halusin kouluun. D: mutta ei sinne pääse takaisin vielä pariin kuukauteen. .___o nojaa, otan kaiken irti kesälomasta ja yritän nähdä kavereitakin. Anni tulee meille tänään, iskän kanssa keskiviikkona mökille remppaamaan ullakkoa ja lauantaina on sitten Eura-Huittinen cruisinki / miitti, jonne me paukautetaan paikan päälle Valtterilla (= Plymouth Valiant, iskä on nimennyt sen... O_o). Noh. Mitähän me tehdään tänään? Lagaan ainakin pari tuntia vielä ennen kuin anni tulee, en saa aikaiseksi kuitenkaan mitään "järkevää". Project Zeroa voisi muuten pelata, mutta haluan pelata sitä Lauran kanssa! Eilen oltiin kanssa ihan kiitettävien sydärien partaalla pariin kertaan
  • epäilyttävä pikkutyttö kävi kiinni, kaikki valot pimeni ruudussa ja siinä huoneessa oli ihan pimeää = ahdistus
  • "brushing woman" syöksähti kameran eteen, aivan nokkaan kiinni = rääyttiin keuhkot pihalle lauran kanssa ihan puhtaasta säikähdyksestä..

ja...

kiitos ihanasta kouluvuodesta, NGPK09A !<3 Nähdään syksyllä viimeistään, laiskotellaan alkuvuosi ja tehdään kauhealla raivolla rästihommia itku kurkussa ja deadlineä niska limassa vältellen! : )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.