IRC-Galleria

Ja treenejä :)Torstai 10.12.2009 21:31

Ompas unohtunut päivitys vallan..
Maanantaina oltiin Panzun kanssa este-treeneissä kivaa oli! Panzu oli viisas, eikä hermoillut vaikka selässä istuva täti välillä teki ihan mitä sattui :D mm. oikea ja vasen oli ihan hukassa ;)
Poika oli oikein kiltti.
Tiistaina kerrattiin vähän edellisellä tunnilla opittuja juttuja ja nyt pääsi tääkin täti kunnolla mukaan tähän harjoitukseen.
Keskiviikkona oli juoksutus-päivä ja lopuks kävin vielä selässä testaamassa uusia kuolaimia, kaikki ok!
Torstaina otettiin taas valmennus-tunti,jolloin mentiin sitten enempi uudella kuolaimella ja testailtiin sen vaikutusta ja sitä, kuinka heppa sen hyväksyi. Laukassa panzu testasi pari kertaa,että "hei mikä homma tää nyt on?" mutta sitten nöyrtyi ja jatkoi koko loppu tunnin esimerkillisen hienosti. Saattaapi olla, että tästä vielä pojan kanssa neuvotellaan myöhemmin, mutta onneksi on noin fiksu kaveri,jonka kanssa asiat suttaantuu melkeimpä itsestään, eikä Panzu tee mitään numeroa isommistakaan probleemista. Täti oppi taas paljon uutta, mistä on varmasti paljon hyötyä jatkoa ajatellen.
Loppu vuodelle Tädillä onkin tiedossa kolmen päivän este-kurssi, jonne lähtee Panzun lisäksi myös Bemari-ponny :) En taida malttaa odottaa, sen verran jännää :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.