IRC-Galleria

Este kurssilla :)Keskiviikko 30.12.2009 12:41

Eli hieman poiketen aiemmista suunnitelmista, kurssi-hevoseksi lähti vain Bramble Cocktail "Bemari", Panzun loukatessa jalkansa.
Ensimmäisenä päivänä tehtiin paljon puomitehtäviä ja hypättiin muutama pikkuinen este. Lähinnä kerrattiin vanhaa ja katsottiin samalla, että kaikki hevoset hallinnassa joululoman jälkeen. No olihan tunnilla sitten yksi "pieni-suuri-hevonen", jolla vauhtia ja puhtia olisi riittänyt vaikka niille muillekkin jakaa, nimittäin Bemarilla. Valmentaja nauroikin, että kun täällä muita saa patistella laittamaan hevosetkunnolla liikkumaan, niin Hennan tarvitsee vainhuolehtia, että ponny pysyy käsissä, niin paljon se innostui hyppäämisestä.
Toisena päivänä hypättiin jo puolikasta rataa, erilaisilla teillä. Poni oli taas kuin raketti :) Laukannostoissa innostui jopa pukittamaan,mikä on hyvin epänormaalia käytöstä, mutta ilmeisesti oli kivaa! Lopuksi kurssilaisista kaksi sai vielä hypätä 100cm okseria, ja me oltiin niistä toinen ratsukko. Bemari tuli hyvin ja teki valtavan hienon hypyn molemmilla kerroilla :) ei puutuponnua, eikä vauhtia tästä raketista. Tänään on vielä rataharjoitus, katsotaanmiten menee :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.