IRC-Galleria

koulutuuppausta med BarbieTorstai 27.01.2011 01:16

Eilen Fanni kävi vähän irrottelemassa maneesissa ja melkoista pukkilaukkaa menikin muutaman kierroksen. (tekee muuten tosi hyvää selälle!) Irrottelun jälkeen laitoin vielä 50min kävelykoneeseen lompsimaan. Se taisikin olla sit tän viikon kevein päivä, perjantaina pakko käydä vähintään maastossa kun viikonloppuna on valmennusleiri.


Tänään oltiin huikea ahkeria tamman kanssa. Tehtiin miljoona siirtymistä askellajista toiseen ja askellajien sisällä.
Takaosakäännökset, ravissa avoa, sulkua,lisäyksiä,kokoamista lähes piaffeen asti, peruutuksia...
laukassa sulkutaivutusta,koottua ja lisättyä laukkaa,kolmikaarista kiemurauraa ja laukanvaihdot askeleessa keskihalkaisijaa ylittäessä..niin ja vastalaukkaa puoliympyrällä. Tyttö oli kyl tänään niin huippu, ettei kyl tarvinnut korjailla yhtään.
Vastalaukat säilyi läpi kaarteen (okei, kerran vaihtoi laukan kun mulla kosketti pohje kylkeen), vaihdot askeleessa sujui joka kerralla tosi hyvin ja puhtaat oli kaikki. Sulkutaivutuksissa kokos tosi hienosti ja malttoi odottaa. Ravilisäyksetkin oli super hyvät, sain takaosan hyvin alle ja näin etuosa keveni, tuntui kuin Fanni olis vaan liidellyt eteenpäin! Loppu raveissa ei olis malttanut millään, vaan olis halunnut jatkaa, se selvästi oli ihan tohkeissaan,kun pääsi oikein loistamaan taidoillansa ;)
Kouluraippa tosin ratsastajan kädessä ei ollut kiva, kun se välillä kosketti vahingossa tamman herkkää pyllyä, niin siitä täytyi aina moittia pukittamalla :D Toinen on niiiiiiin herkkis <3 Huomenna sitten olis vuorossa kouluvalmennus, saas nähdä loistammeko vielä silloin yhtä hienoina :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.