IRC-Galleria

dearmaisie

dearmaisie

These kids today, with their texting and murder

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 10.08.2012 02:15

10 lempipaikkaasi: jokiranta, oma sänky, kirkkopuisto, ruttopuisto ( =))=)=) ), pakko sanoo et evo, nosturi, koulun ompelukoneelliset luokat (koska ompelu), oman huoneen lattia aina sillon ku oon jaksanu siivota niin et mahun sinne NO ANTEEKS MUTTA KUN ON TOSIAAN KANKAITA VÄHÄn ja ööö no vittu, julian kämppä! nyt puuttuu yks mut en keksi mitään.
9 Ihmistä : ämpäri, julia, dani, putte, jyrki, paula, iitu, anni, pp.
8 TV-sarjaa : doctor who, l-koodi, american horror story, muumilaakson tarinoita, huntik, öööööö öö öö en nyt keksi enempää
7 Biisiä : without you i'm nothing, viva la vida, stamp on the ground, starstrukk, i can't do it alone, bitches get stitches, na na na
6 Ruokaa : ... en keksi muuta kun edin, onks se väärin?
5 Vaatetta : migreenipinkit farkut, mustat farkut, mutsin paitapusero jota se ei suostu lainaa mulle vaikka oon vinkunu varmaan vuoden ees kerran lainaan, bbycksin t-paidat, partiolainen (o)saa-paita.
4 Tapaturmaa : 1500 ihmistä niskassa ja ruhjoin kyljet vasten aitaa, öö tipuin 6m kalliolta kalliolle, laura tönäs mut vasten mein ulkoportaita > vitunmoiset mustelmat selässä, kompuroin kännissä ja sain nilkkoihin ristiinnaulitsemisjäljet
3 Muistoa : 14052012 20032011 09032012
2 WC-paperimerkkiä : serla ja rainbow
1 Kodinkone : vedenkeitin.
Kerro...
1. Vihaamastasi ja pitämästäsi rutiinista : aamulla aikasin herääminen. vihaan sitä koska en jaksa mut rakastan sitä et voin tanssia pitkin taloa eikä kukaan kato silleen MITÄS VITTUA SINÄ TEET.
2. Kaveristasi johon et olisi uskonut koskaan tutustuvasi : anni! se on ihanuus ja hämmentää edelleen et tutustuin siihen :--)
3. Elämäsi ihanimmasta hetkestä: 20032011 ja se hetki ku oikeesti tajusin et hei, mun elämä on alle viiden metrin päässä musta.
4. Lempipelistäsi: SIMS =)
5. Tästä päivästä: krapulaa.
6. Parhaimmasta syödymästäsi ateriasta: syödymästäni, ei jeesus. jaa, en tiedä.
7. Runo : en kerro, mutta rakastan yhtä stephen kingin jossain x kirjassa olevaa rallatusta ihan ylipaljon.
1. Jos joutuisit viettämään viikon yksin, mihin menisit? - oisin himassa, joisin joka päivä perseet ja huudattaisin musiikkia.
2. Mitä kahta ruokaa voisit syödä loppuelämäsi? - pepsi max ja pepsi max
3. Jos olisit koira, kenet valitsisit omistajaksesi? - frank ieron koska lol koirat lol
4. Olisitko mielummin Helsingissä asuva bloggaaja vai Lapissa asuva poronkouluttaja? - kilpisjärvi oikeesti houkuttelis, mut en voi elää porojen kanssa koska tukehdun, alala.
5. Lisää kuva ihmisestä jota ajattelet nyt - en lisää, käykää ite stalkkaamassa sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.