IRC-Galleria

Ihmisten hyvyys.Keskiviikko 27.01.2010 23:27

Tosiaan. Eräänä päivänä tsadissa.

Istun mäkkärissä ja katson ikkunasta ulos. Kadulla on vanha nainen kerjäämässä ja se rukoilee siinä.

Vedän siinä sitten BigMacciani ja jotain kelailen, kunnes katon sillee wtf. Kadulla menee kaksi miestä, arviolta n. 30 v. Varsin hyvinvoivilta näyttivät, muotifarkut, uudet talvitakit ja kaikki. Toinen niistä vaan potkasee kerjäläismummon mukin kumoon, tod. näk. tahallaan, ne nauraa ja kävelee pois.

Mummo jää kadulle huutamaan jotain, vähäiset rahansa maassa ympärillään. Kukaan ei mene miehille sanomaan mitään. Joku nainen tuli siihen sitten hetken päästä "auttamaan" mummoa keräämään rahat takaisin kuppiin.

Harmitti etten ollut siinä juuri ulkona, kun en mäkkäristä ehtinyt niiden miehien perään rynnätä. Olisi voinut jotain niillekin sanoa.

Mutta! Miksei kukaan mennyt mitään sanomaan jo heti siinä kadulla, kun mummoa kiusataan? Ei tämä välttämättä tässä kirjoitettuna niin pahalta kuulosta, mutta kun sen näkee se on todella vihastuttavaa.

Ja sitten ajattelee myös että tuskin siinä mummolla varsinaisesti hauskaa on kun joutuu istumaan kahdenkymmenen asteen pakkasessa kadulla ja luottaa ihmisten "hyvyyteen."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.