IRC-Galleria

Ensinnäkin: Sodankylän filmifestareille tehtävään lyhytelokuvaan tarvitaan vielä joku Joelin tyttöystävää esittämään. Mieluiten pitkähkö, suunnilleen Joelin (eli siis toveri Lindqvistin) pituinen. Kuvaukset aloitamme ensi viikolla.

Jos joltakulta sattuu löytymään OIKEIN HYVÄ kamera, voisiko hän ilmoittautua minulle mahdollisimman nopeasti.

Olisiko jollain ylimääräistä ÄÄNITYSSTUDIOTA? Pitäisi alkaa leffamusiikkia nauhoittamaan. Ja jos joku osaisi vielä laittaa musiikin nuoteille KUNNOLLA, niin se olisi eri kivaa.

Viikon tai kahden päästä alamme koota Takalinjan Taakse hiukan rekvisiittaa, mm. vaneritankkia, sinkoja ja kenttätykkejä. Ostoskärryjä (1 kpl) ja tummanvihreätä maalia kaivataan. Voisiko joku muistaa tarkistaa onko ne ostoskärryt edelleen siellä lystiksellä.

Myös tarvitaan lisää avustajia, jotka pääsevät suurimpiin kohtauksiin Takalinjan Takana-produktiossa esittämään venäläisiä tai suomalaisia. Poikia tarvitaan tähän; naissotilaita emme aio ottaa tähän elokuvaan. Anteeksi.

Takalinjan Takana-elokuvan kuvaukset olisi tarkoitus aloittaa mielellään viimeistään puolentoista kuukauden päästä. Myös venäläisten puvustuksen kanssa on tiettyjä ongelmia; jos joltain sattuisi löytymään beessejä, vanhoja vaatteita joita ette enää käytä, lahjoituksia otetaan vastaan.

Käsikirjoituksia Sodankylän filmifestari-produktiosta ja Takalinjan Takaata on myös jaossa. Jos olet siis henkilö, joka on mukana jossain roolissa, tule kysymään käsiksiä minulta. Lähetän sählöpostilla tai annan paperiversiona jos sattuu olemaan vielä jossain paljon niitä jäljellä.

Tässä kaikki tältä erää. Lisäpäivityksiä tulee sitä mukaan kun tilanne selviää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.