IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nosiis olin Virossa ja tulin takasLauantai 23.05.2009 00:15

Hotelli oli kuul, laiva not, vittuuko keinuu. Plus et ku oot metrin säteellä äiteestä kaks päivää putkeen, niin rupee jo ohimot vähä sykkii, vaikka äitee on ihan kiva. Käytiin ravintolassa syömässä ja mulla oli vähä muna otsas ni:

Äitee: "Hyvä ruoka, parempi mieli !"
...Avasin ruokalistan, silmäilin hetken ja...
"SIIS MITÄ VITTUA. Katoppa vähä. Joka vitun ruuassa on jotai banaania ja sit jauhelihapizzassa on MAKKARAA. Ei jumalauta !"

Et se siitä hyvästä ruuasta ja paremmasta mielestä sitten. Banaania pastaan ja hampurilaisen väliin. Onks multa menny jotai ohi?

Hotellissa äitee ihmetteli, että miks mulla on sukkia niin hemmetisti mukana. Tokasin sitten, että laitan kaikki mun viinapullot niihin ettei kilise ja kolise kauheesti. "Mitkä viinapullot?" "No nää." ja raotin kassia. Äitee: "MITÄ VITTUA. Ethän SÄ edes juo." HAHHAA. Ennii, mutta tunnen palion ihmisiä, jotka juo.
Et oikeesti absolutistille koko matkan parasta antia oli viinakaupat. Äiteeki repes, kun tänään satamassa loikin ihan onnessani vielä SuperAlkoon, vaikka kassista meinas sangat irtoo muutenki, kun se oli iha täynnä viina- ja skumppapulloja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.