IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tiiän yhen semmosen Lemmetyn EmminTiistai 26.05.2009 00:25

Ootte varmaan kans kuullu siitä? No kuitenki. Kävin tänään kyläilee siellä. Olin istuus Emmiä vastapäätä siihen niiden uuden karheelle tanssilavakuistille pöydän ääreen. No kappas, kun yhtäkkiä alko tuntua siltä, että nyt tästä upouudesta tuolista jotenki lähti jalka kippaa tai oon muuten vaan menossa sairasta kyytiä selkä edellä kohti kukkapenkkiä. Nappasin pöydästä kiinni, tajusin et ei voi perse tää pöytä tulee mukana, jos kaadun. Siinä sit roikuin perse pitkällä kaksin käsin pöydässä ihme ilme naamalla, niin Emmi kysyy huolestuneen näkösenä "Onko sulla joku hätänä?"
AHAHAHAAH. Grååsteenin Tanjaki oli yläkerrassa heränny, koska mä vähän nauroin, kun sain sen tuolin ylös sieltä kukkapenkistä. Kuka kysyy tossa tilanteessa, että onko sulla joku hätänä D:D:

Emmi innostu siinä vielä maalaamaan keittiötään. Pohjamaalauksen jälkeen matkattiin K-75:seen ostaan ite väri. Koivukylänväylän liikennevaloissa Emmi rääkäsee "KATO !! MUN PÄÄSTÄ TULEE JOTAI MÖNJÄÄ !!" "Täh?" Emmi kääntyy näyttää otsassaan ollutta mokkulaa, josta pursuava jööti näytti ainaki aurinkolasien läpi iha aivoilta. Emmi sitä siinä aikansa mälläs sillee, että tahnaa lenteli pitkin mun auton peiliä. Tunnustipa se siinä, että kyseinen möhnäkuhmu oli syntyny, kun neidillä oli ollu hoppu hakee safkaa mainoskatkon aikana. Emmi oli kiiressään juossu seinää päin.

K-75:ssa käytiin seuraava dialogi:

Myyjä: "Haluutko sä tän maalin kiiltävänä?"
Emmi: "Anteeks, multa tulee verta päästä."

Jouduin kääntyy aika sukkelaa ympäri siitä ja lähtee maalipurkkien väliin nauraan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.