IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tulkitkaapa tää sittenPerjantai 02.10.2009 17:49

Näin terveitä unikuvia tossa aamupäivän päikkäreillä. Joccarissa oli lauantaina kaikki juomat 2e/kpl ja väkee ku muurahaiskeossa. Siellä terassilla oli jotain saatanan lentäviä mattoja, joilla mä sitten jostain syystä lähdin lenteleen. Ensin meni ihan hyvin, mutta yhtäkkiä se matto flippas jotain ja mä tipuin parinkymmenen metrin korkeudesta joidenkin randomien pöytään. Ne vaan tivas multa, että mistä helvetistä sä siihen tulit. "Mmm.. No kävin lentää tolla matolla.." "Millä?!"
Menin pois siitä pöydästä, niin hetken päästä sinne ilmesty poliisi kyseleen multa, että meinasinko kuolla, kun tipuin sen maton kanssa. Mongersin sille naama turvoksissa, että ei se varmaan kauheen turvallista oo tippua pariakymmentä metriä. Yritin selittää sille, että kuule ku joku tyttö lähti mun jälkeen lentään sillä matolla eikä oo tullu takas. Poliisi ei kuunnellu, vaan alko jorailee.

Sit tapahtu kaikkee sekavaa ja loppujen lopuks se uni päätty siihen, kun se mun jälkeen lentään lähteny muija löydettiin kuolleena keilojen keskeltä. Heräsin tässä vaiheessa, kun puhelin soi ja olin kuulemma vastannu: "Älä nyt häiritse, kun mä haluun tietää miten se muija kuoli !" "Täh?? Olitko sä nukkumassa?" "Mmhh.. täh.. Oho. Sori joo, niin mitä asiaa sulla oli?"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.