IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

-.-Perjantai 11.05.2007 15:32

Aivan loistava päivä ja vasta kaks ja puol tuntia oon ollu hereillä ! Ensiks herään aamulla ja saan varmuuden siitä, että mulla on siitepölyallergia ja kuumeflunssa päällä yhtäaikaa. Pisti ketuttaan ja jäi ensimmäinen tunti välistä. Sitten sain raahattua räkivän ruhoni koululle yhdeksitoista. Kävelin tunnille ja OHO opettaja oli pois. Nimi listaan ja lähdin kiitään. Seuraava tunti ois alkanu 13.30, joten poistuin laitoksesta nähdäkseni, että bussi menee juuri pysäkin ohi. Istuin ja odottelin seuraavaa, joka saapui ihme kyllä minuutilleen aikataulussa.
Noh koitti bussista jäämisen aika. Ja tädää, KUSKI AJO PYSÄKIN OHI ! Meinas räjähtää verisuoni päästä. Jostain syystä kuski vilkas peiliin ja näki mun raivosta kiehuvan pään siellä ovilla, se vetäs semmoset järjettömät äkkijarrutukset ( kanssamatkustajilla kolis päät edessä oleviin penkkeihin, voi niitä ) sitten se avas ovet ja päästi mut ulos bussista semmoseen pöpelikköön.

Traumaattisen aamupäivän jälkeen ajattelin rentouttaa itseäni vierailemalla Siwassa. Siellä hortoili semmoinen pikkutyttö äitinsä kanssa ja siinä vaiheessa tuli revettyä, kun tyttö alkoi kimittää "ÄITI ! Miks isi on aina kännissä!?" Tytön äiti koitti hyssytellä jälkikasvuaan, mutta turhaan. "ÄITI ! Sä oot itekin sanonu, että isi on aina kännissä !!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.