IRC-Galleria

LomaPerjantai 29.05.2009 04:32

DAAAMN! I know. En ole ehkä paras henkilö kertomaan teille lomasta (koska oma lomani alko jo joulukuun paikkeilla). Sen takia yritän tuoda esille loman hyvät sekä huonot puolet (kyllä, huonojakin on).

Mitä ihminen tarvitsee?
Jään itekkin miettimään tota joksikin aikaan. Mut jos menis jotenkin näin:

Ihminen tarvitsee lomaa? Suhteelinen määrä tietenkin, mutta mielestäni siin pitää olla suhteelinen määrä jotain arkista toimintaakin. Oli se sitten koulu, työ, harrastukset etc. En haluaisi pelotella, mutta liika loma tekee hulluks (been there).

Mielenkiintoista on se, että ihminen haluaa tehdä jotain yhteiskunnalle hyödyllistä aina. Ihminen ei vaan voi maata päivät pitkät ja ottaa chillisti. Silloinkin kun teillä on lomaa te menette vapaaehtoisesti töihin. Saatte kyllä siitä rahaa ja voitte viettää vapaa-aikaanne vähän villimmin, mutta monet menevät töihin myöskin sen tylsyyden pelon takia.

Sama teoria pätee kouluun. Tietenki te lintsaatte sieltä aina joskus. Mut kyl te itekkin tiiätte, että ette jaksaisi lintsaila all the time. Te haluutte kuulua yhteiskuntaamme. Olla osa tätä babylon systeemiä.

Tuodaan ne hyvät puolet sitten: I mean, YES! Sen kyl tietää kuinka hyvältä loma tuntuu ku on niska limassa paiskinut töitä. Helpottunut tunne virtaa sinussa, olet saavuttanut jotakin ja suorastaan ansainnut sen loman.

Pitäkäähän mun puolest oikein hauskaa kesää!

P.S. Tired man

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.