IRC-Galleria

hali

hali

Hali asuu Johannalandiassa

[Ei aihetta]Maanantai 28.05.2007 00:48

GOOGLETA hakusanoilla "(Nimesi) on" esim. "Matti on" ja kopioi viestiin 7 ensimmäistä (eli kivointa) tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

1. Johanna on naispuolinen muoto nimestä Johannes. Nimi tulee kreikasta ja on heprealaista alkuperää; se tarkoittaa "Jumalan armoa"

2. Ihmisten katseet seuraavat tummaa, pitkää ja hoikkaa Johannaa tämän astellessa huolettomasti kohti pöytääni kahvilassa. Ei epäilystäkään, etteikö hän olisi tyrmäävän luonnonkaunis ihminen. Johanna on tehnyt mallin töitä 14-vuotiaasta, mutta väittää silti kirkkain silmin, ettei koskaan ole pitänyt itseään mitenkään erityisen kauniina. Hän sanoo sen niin luontevasti ja teeskentelemättömästi, että mieleeni ei edes juolahtaisi epäillä hänen sanojaan.

3. Minä, Johanna, jota yleisesti kutsutaan Neitsyeeksi, kurja syntinen, tunnustan tehneeni erittäin törkeästi syntiä seuraavissa kohdissa. Olen uskotellut, että Jumala, enkelit ja autuaat pyhimykset ovat ilmestyneet minulle ja paatuneesti hylännyt kirkon varoitukset, että ne olivat pahojen henkien viettelyksiä.

4. 27-vuotias Johanna Mäki on naisten maajoukkueen konkari ja moninkertainen Suomen mestari ja Suomen ennätysten haltija.

5. TkT Johanna Småros on valmistunut Teknillisen korkeakoulun Tuotantotalouden osastolta diplomi-insinööriksi vuonna 2000 ja tekniikan tohtoriksi vuonna 2005.

6. Johanna vaikutti aluksi hieman kaukaiselta ja vaikeasti lähestyttävältä. Tuolla kertaa ensivaikutelma osoittautui kuitenkin täysin vääräksi sillä Johanna on avoin ja mieleenjäävä persoona.

7.Vuoden 2002 tangokuningatar ja kolminkertainen Seinäjoen Tangomarkkinoiden finalisti Johanna Pakonen osallistuu nyt ensimmäistä kertaa Eurovision laulukilpailujen Suomen karsintaan.


oj oj oj

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.