IRC-Galleria

iinustii

iinustii

{antaa niiden puhua}
GAAAAH, väsyttää. Huomenna pitäs jaksaa raahautua kahdeksas töihin... tosin pois pääsee jo 12 kun lähden Jorin kyydillä huomenna Karkkilaan päin, kuten kerroin edellisessä postissa... muistaakseni.

Olin tehokas tänään, btw. Ostin GG:n kutos kauden lisäksi kengät, vaatteita, keittiökamaa ja um, kylpyvaahtoa! Mwuahah, siinä se sitten olikin. Ja kävin kelassa! Nyt on sekin taas kerran hoidettu pois alta.

... tultiin kotiin kymmeneltä, kävin kylvys, pakkasin ja nyt täytys varmaan mennä nukkuun jos aikoo jaksaa herätä seittämältä... on meinaan hieman univelkaa, joka ilmeni töistä myöhästymisenä tässä yks päivä. Tosin olin vaan kymmenen minsaa myöhäs, mut ois voinu käydä pahasti.

Jalkoihin sattuu. Oon ollu töissä ilman sisäkenkiä koska ne jäi ylläri, ylläri, Mieskonmäkeen enkä ole vielä ehtinyt (jaksanut, viitsinyt, muistanut) lähettää Mikalle viestiä siitä ja työtodistuksesta ja blaa blaa blaa.

*haukotus*

Olen taas tylsällä päällä. Pitäsköhän repästä ja lähteä piakkoin taas tupaan katsoon jos vaikka, um, näkyis tuttuja tai pistää vanha jengi kasaan? Alkaa meinaan tää pelkkä työ-uni-elämä tympimään. Puhuin jo Juholle asiasta, jopa.

Annnnyways.

Off.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.