IRC-Galleria

AAAA MÄ KEKSINSunnuntai 30.10.2011 05:23

Hahha, tätä ei varmaan kukaan lue MUTTA SE ON TARKOITUS.
Oman blogini lukijoihin vähän väsyneenä tahdon kirjottaa jotain täysin turhanpäivästä paskaa mitä kukaan ei lue! <3 Ah. Sit voisin lisäillä tänne kuvia mitä en muualle kehtaa koska "ne ei oo tarpeeks hyviä" tai "kukaan ei tykkäis niistä" mutta täältä porukka on livenny niin voin karata hetkeks. Käyttää hymiöitä ja salamaa ja linkittää biisejä sydämeni kyllyydestä kun ketään ei valmiiks kiinnosta. Oi kyllä ;3

Noniin.
Vittu.

Kello on kolme (okei väsymystason voisin kertoa sillä että luulin 2:59 jälkeen tulevan neljä yöllä mut jee!) Vai mitäköhän kettua, siirrettiinkö kelloja jo? näemmä koska seinäkello kertoo että se on neljä. Mut täh, täähän tarkottaa hienosti mahtavasti sitä että ragesin kaikille niiq väärin xDD hahahaha. Olin tasavarma että niitä siirrettäis eteenpäin EI SIT SAAKELI!
Outoo. Mun päässä kuuluu musiikkia, mistäköhän se tulee. Oon kuunnellu tätä niin monta kertaa et aivot päätti opetella ulkoo ja soittaa sitä nyt mulle
http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY&feature=player_embedded
aaaw nam. Ton ääni on vähänku stingiä mut tietyllä nuoripoika (yllätys) jutulla et se on seksikkäämpi. On stingikin emmä sitä herranjumala kiellä.

Mulla on ihan jäätävä nälkä, kun en oo tänään hirmusesti syöny mitään. Aamun mustikat + mitätön määrä puuroo ja myöhemmin päivällä ranskalaiset + jotain irtareita mitä pahalta ololtani pystyin syömään ei vastaa mun kehon käsitystä tarpeellisesta ruokamäärästä. Saas nähdä syönkö ensviikolla vaan elefantteja kun tää viikko menny aika pienillä määrillä, osittain siks että oon ollu kuumeessa.Tietosesti tietosesti mut nii.
Jännää, luulin että tää kylmiäminen ois vaan alipainosten juttu mutta isona osana päivinä oon kyllä ollu ihan jäässä. Se on hassua, kun monet ei tajua mitä se tarkottaa. Se on semmonen ihana kylmyys joka tulee sisältä <3 Cold bitch jne. Se ei tunnu pahalta, vaan kylmältä. Siltä että saa laittaa oikeesti vaatteita päälle eikä kuole. Voi kyllä mennä kuumeen piikkiinki, kuka tietää. Ensviikolla sit nähään sekin.

Ensviikosta: KOEVIIKKO IIK! haha, nyt saan jonkun paikan purkaa koeviikkoangstia kunnon lukiolaisen tapaan ilman että kukaan edes huomaa. Unna, sinä vanha kettu. No mut ei mulla muuta, ei mua niin koulumenestyminen enää nappaa (tiesin sen jo yläasteella et lakkais nappaamasta sitku vaan pääsisin tonne mihin halusin ja nythän mä siellä olen), mutku pääsis kursseista läpi! Pitkämatikka ykkönen taitaa mennä uusintaan ja ihan hauskaa kun messusin Ollille (Oilikille) että kukaan ei usko muhun, edes mä ite että en tulis luovuttaan! Mut ei siinä, ei nelonen tarkota luovuttamista kun se tarkottaa että vittu nyt uusitaan kurssi ja näytetään sille kusipäälle että mähän osaan ilman sen apuakin :D Turhaa uhoomista koska en mee sen kurssille enää IKINä. Muahahah. Radikaali minä. Muuten mulla ei mitään vaikeeta ookaan: ussan 10:t yläasteella (jota se opettaja todella vaati et päätäriin sais 10.. mikään 9½ ei todellakaan ollu riittävä) meni aina lukemati suunnilleen, enkku on vähän ysinkertausta helpotettuna ja sit on leffatyötä ja luovaa. Saa nähdä mitä meijän leffasta tulee, ite en oo ihan sisällä siinä juonessa tai siis että oisin ehkä halunnu erittäin paljon erilaisen sisällön jos kerran ruvetaan fantasiamaailmalla leikkimään. (okei ei huijata itseämme oisin halunnu semmosen harjotustyöpsykoosijutun paremmin toteutettuna!!)

Niin, pitikin vielä mainita et oisin menossa jonkun ite-3 (leffatyö kolmosen) leffaan avustaan kavereita mut en oo ihan satavarma meenkö sit kuitenkaan. Pitäis ostaa ihonväriset alushousut, jaiks! Tanssikohtaus ois ainakin siveellinen kun pitkät mekot on suositeltuja. Jeah. Jos nyt tota nukkumista yrittäis kovemmin, ja riistäytyis irti tästä. Oli vaan mukavaa kirjottaa jotain näinkin aivokuollutta "hehe tätä mulle kuuluu" tyhjyydelle. ♥ Kiitos galleria kun kuuntelit JATKUU ENSI JAKSOSSA!!!11

Jos loppuun iskis turhan vanhan kuvan niin olis itellä kokonaisempi olo. Nykyään kuvat on mulle jokanen pala musta, ja tulee hukattu olo ilman niiden tuntua
nimimerkillä tapetoin sängynviereistä seinää poikaystävän kuvilla
(jep musta on tullu pahimman luokan nössö vanhapari mitä ikinä haukkusanoja keksittekään niin just semmonen kun ylitti tää seurustelu ½vuotta [on sentään pisin poikaystäväsuhde mulle koskaan]!)


Woou, ihmeellistä multa koska harva tunnistais mut tän kuvan ottajaks! Päivän missio toteutettu

Öitä pusnus <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.