IRC-Galleria

PunktioTiistai 27.05.2008 01:23

No nii, se nyt sit tehtiin. Onneks ei posken läpi kuten joskus muinoin. Mut hirveetä oli silti ja sanon et jos ei oo ihan pakko mennä en mee enää ikuna.
Ensin otetiin sellaset 12 cm pitkät neulat jonka ympärille kiedottiin pumpulia ja pumpulissa oli puudutusainetta. Nää neulat törrötti molemmis sieraimis 20 min. No sen jälkeen ne otettiin pois ja tilalle tuli paljon paljon paksumpi neula joka työnnettiin sieraimeen ja voin sanoo et rusto vaan rusahti kun lääkäri työnsi neulaa ja piti niskasta kii. Aloin valittaa et sattuu ja työnsin lääkäriä pois ja lääkäri kysys et mihi sattuu, totesin et no toho sierainten välis olevaan "seinämään".
Lääkäri lupas muuttaa neulan asentoa ja poks se pamahti rustosta läpi. Sit vedettiin siit neulasta ns sellanen ohuempi neula ulos ja se paksumpi ulkoinen neula jäi nokkaa. Heti alko valuu sellasta keltasta nestettä ja mua informoitiin et mulla on kysta poskiontelossa joka ei oo vaarallinen ja ei haittaa millään tavalla (?!?) No sitte siihen neulaan kiinnitettiin letku ja letkuun struuta jossa oli vettä. Se täytettiin uudestaan ja huuhdeltiin, oikeesta sieraimesta valus vaan keltasta nestettä ja kaikki räkä jäi uupumaan :O
No kun soli valmis otti lääkäri neulan irti ja anto paperia ja sanos et niistäppä kunnolla.
No minä tyttö niistin ja vettähän sielt rään mukana tuli. Sitte lääkäri sanos et hyvä ja nyt ei saa sitte pelästyä mut nyt on toisen poskiontelon vuoro!!!!!! Attelin et ei voi olla totta et toi lääkäri ei oo tosissaan... No sama systeemi toiselle puolelle sitten. Neula ei meinannu mennä olleskaan läpi ja kun se vihdoin ja viimein meni ja sielt alko heti valuu verta. Sitten hoitsu heti totes et joo ei tartte pelästyä et sulta meni vaan limakalvo rikki. No sama huuhtelu toimenpide tehtiin sitte vasempaan.
Pääsin pois ja ei menny tuntiakaan kun koko naama särki. Jos aivasti alko nokka vuotamaan verta.
Nyt o sitte räkä valunu kyl koko pvän siihen tahtiin et nokka on kipee niistämisestä kans.
Verta tulee aika ajoin. En koskaan tosissaankaan mee ellei oo siis ihan PAKKO.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.