IRC-Galleria

Jaahas palkkapäiväTorstai 15.12.2005 12:03

Juttelin sit isäni kanssa eilen puhelimessa, oli jo vähän alkanu selviimään kahen viikon ryyppyputkestaan. Vihdoinkin! Sil joku kaunis päivä petttää viel sydän. No joka tapauksessa se lupas antaa mulle tonnin pohjaks et saan ostettua auton. Pakko laittaa ite kyl luultavasti vähän lisää et saa jonkunlaista laatua...xD
Meillähän on jo se bemari (mitä mä ääritapauksessa voin ajaa). Mut ois kiva mennä ihan omia menojaan eikä aina olla riippuvainen toisen jaksamisesta tai menoista.
Ja sitten mun kirjotuskummikin (siis se joka ei oo sylikummi!) soitti ja kysy osotetta et voi lähettää mulle joulukortin ja shekin ennen joulua. Eli se tarkottaa et sielt tulee enemmän ko sata euroo. Ihan kiva joululahja. Kuitenki täytän 21 ja saan rahaa joululahjaks vaikka mulla on vakituinen työ niin tulee ajatus et pitää mua viel kummin pikkutyttönä, ja periaattees se ei oo ollenkaan huono juttu.
Vaikka enmä mikään pieni kyl oo.Ens viikolla ei oo töitä ku ma-ti-ke ja to-pe on palkattomia vapaita, oli pakko ottaa et kerkee tekee joulusiivouksen ja ostamaan kinkun ja jouluruuat ja Pasin joululahjan ja jotain muitakin puuttuvia lahjoja. Ja sitte tulee se Tommi Turmiokin sieltä norjasta töiltään viettämään meille joulua, käy se vissiin mutsillaan mut sit se norkoo meillä, hope not se ei ala juomaan koska sit palaa pinna. Siin on kyl yks oikeen kauheen laatunen örveltäjä, mitä mä en jaksa humalas ollenkaan. Meil tulee aina riita ja mä olen sit taas sen mielest oikeen narttu ja sitte se tulee sopimaan ja haluu pussata ja halata, kyl miehet on kummallisia! Mutta se saa luvan auttaa siivoukses ja ostoksis tai ainakin lainata autoaan (uus farmari volkkari, ihan kiva ajaa) et pääsen kaupoille ku Pasi menee taas iltavuoroon koko ens viikon. Tai lähtee mulle kuskis.
Se on kyl kumma juttu miten helppoa on kirjoittaa ajatuksiaan tietokoneella. Näpyttää vaan ja antaa ajatuksien virrata. Tekniikasta on ehdottomasti joskus jotain hyötyäkin näin tunnetasolla. Paperille se on vaan jotenkin niiiiiin raskasta.
Siks mä en oikeen aikasemmin oo perustunu päiväkirjoista ku en oo jaksanu kirjoitella. Mulla kyl on jotain hassuja puolitiehen jääneitä ja kalenteri toimi jotenki aina paremmin päiväkirjana. Helppo kirjottaa lyhyesti.
Jaahas alkaa sitten kaffe tunti ihan kohta.Mulla taitaa olla ihan kauhee vauvakuume, mä tiedän et musta tulis ihan hyvä äiti (muidenki ku mun omasta mielestä) mutta en tiedä oonko siihen millään tasolla vielä valmis.
Mä vaan oon aina ollu niin lapsirakas=) On ihan pönö olo. ei motivaatiota tiöden tekoon, tulinpa kipeeks niin voisin hakee saikkee. Noh kaverin 30v pippalot on nyt sit lana joten sen puolest sinne täytyy mennä. Mitä mä ostan sen ikäsel lahjaks...(sama kyssäri taas) aina ja ikuinen kirous se lahjojen osto, jotain turhanpäivästä vaan ajatushan se tärkein on. Eikö? Mä vaan oon sellanen et haluaisin ostaa jotain speciaalia, jotain henk.kohtaista. Mutta nyt meen hakee vodaa ja revamaan kehkojani. Baih.




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.