IRC-Galleria

National Biitti LeagueTiistai 21.04.2009 18:15

NBL:n hyvin onnistunut kevätkausi saa pian päätöksen (about kuukauden sisällä). Kulunut kausi on tuottanut monia hienoja hetkiä, olemme nähneet suuria tunteita mm. paljon maireita hymyjä ja katkeria tappion kyyneliä. Kauden suurimpana yllätyksenä on ollut ehdottomasti erään NBL:n johtokuntaan kuuluneen _petteri_:n lähtö rahavaikeuksien vuoksi (vitun lama) ja näin ollen menetimme tärkeän jäsenen.

Kilpailu "massakäyttäjä of the year" voitosta kiristyy ja voittaja on vielä epäselvä ja tuleva kuukausi ratkaisee voiton. "Rookie of the year" on menossa tällä hetkellä joko numpalle (ei galzus) tai Pepee__:lle, Pepee__:llä on kaikki edellytykset saada tämä, noh miten kuvailisin tätä palkintoa, nöyryyttävän palkinnon.

Kevätkauden päätöstä juhlitaan joko menemällä "National Biitti League -risteilylle", vuokraamalla mökin tai vaihtoehtoisesti _petteri_:n luona. Kaikki vaihtoehdot ovat varteenotettavia, tosin laivalta saisi lisää snuffee varastoon.

Eniwäy, toivomme osaanottoa jokaiselta NBL:n jäseneltä ja huikealta kannattajajoukoltamme, näemme kesällä biitin merkeissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.