IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mitä tapahtui vuonna 2005?Tiistai 03.01.2006 04:33

Vuosi 2005 jäi mieleen varsin mukavana vuotena. Oikeastaan mitään kovin yllättävää ei omalle kohdalle tapahtunut, vaan vuosi oli jokseenkin neutraali.

- Matkustelin ympäri Suomea vapaa-ajan puitteissa. Lahti, Pori, Jyväskylä, Pieksämäki, Hämeenlinna, Turku, Valkeakoski, Helsinki, Espoo ja Vantaa tuli jokseenkin tutuiksi, jos ne ei jo aiemmin sitä olleet. Sen sijaan monet paikat jäi kokematta, niistä mainittakoon Kotka ja Pohjanmaa.

- Vaihdoin työpaikkaa alkuvuodesta, ja olen nyt omalla alallani.

- IRC-Gallerian järjestämissä tapahtumissakin tuli oltua mukana. Niin suljetuissa tilaisuuksissa Ikaalisissa ja Espoossa, kuin myös bileissä Gloriassa.

- Hohtokeilasin ekaa kertaa (liittyen edelliseen).

- Painoni nousi kuluneen vuoden aikana noin 10 kg jääden jo tyydyttävälle tasolle, tosin tästä on hyvä jatkaa ens vuonna

- Punkkasin viikon päivät Kalliossa mukavassa yksiössä patjan ja tietokoneen kanssa. Ja 1½ kuukautta matkasin HKI-TRE -väliä bussilla, joka ikinen arkiaamu ja -ilta.

- Siirryin UTF-8:n käyttöön ircissä.

- Loppuhuipentumana, vietin erityisen mukavan uudenvuodenaaton kaukana kotoa :)

Varmaan paljon muutakin, kaikennäköistä, kaikkea oleellista ei nyt vain tule heti mieleen, mutta voihan blogia vielä täydentää jälkikäteenkin :)

(Kopioin idean PikkuPiru:lta, toivottavasti ei pahastu :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.