IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

1112Maanantai 09.03.2009 13:10

Viikon rantti.

Noniin lapset, viime viikon itsetuntoshitin jälkeen kerron teille totuuksia seurustelusta täällä verkkomaailmassa. Olen niin jumalattoman kyllästynyt tähän "seukkaan eli oon saletisti HOT" -mainontaan.

Oman poika/tyttöystävän alituinen mainostus.

- Mikä siinä on, kun kaikessa mahdollisessa pitää mainostaa seurustelevansa? Päiväkirjassa on kaiken maailman ihkutuksia/kyselyitä, jotka aina liittyy siihen omaan hanibeibepööhön. Samoin pitää olla varmaan miljoona kuvaa omasta poikaystävästä. Okei, itse myös ilmoitan seurustelevani, mutta EN tehdäkseni itsestäni coolia, vaan välttämällä pervot +27-äijien "mulla on hyvää" (goottinet tietää :D) -kommentit. Kuitenkin, me kaikki tiedämme, että suurin osa teistä vaan ihkuttaa sitä rakastettuanne tehdäksenne ihmiset kateelliseksi upeasta partneristanne tai nostaaksenne omaa statustanne. Ei, ihmiset eivät ole kateellisia maailman ihanimmasta kundistanne tai supersexystä tsiksistänne, suurin osa seurustelee jo oman sellaisen kanssa, ja jos ovat sinkkuja, eivät 100% varmuudella ole kiinnostuneita seurustelukumppanistanne.
Sama koskee tätä kommenttiboksin täyttämistä sydämmillä. Joo, on se ihkua joskus, mutta tehkää se yksityisellä. Se on vähän kuin toisen parin nuoleskelemisen katsomista. Yh, ei kiitos. Sama pätee pervoihin kommentteihin. Se taas on kuin toisten seksin harrastamisen katsomista. Pitäkää rakkauselämänne edes privaattina, jos haluatte ihkuttaa seurusteluanne!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.