IRC-Galleria

Mitä tarvitaan itsensä kuduttamiseen? Luulisi pääsevän helpommalla kuin kahdella kahden kilon käsipainolla ja lenkkitossuilla.. Mutta jooh.. juoksin pari kilsaa tänään ja extempore päätin yrittää käsipainojen kanssa.. Siinä sitten "pumppailin rautaa" kun laitoin töppöstä toisen eteen..

Alku meni hyvin, mutta pian alkoi käsityötahti heiketä.. Välillä pumppasin vain oikeaa kättä.. Vasen käsi roikkui velttona.. Tietenkin pyrin tuomaan vastapainoa lepuuttamalla sitten oikeaa ja tekemällä vasemmalla töitä. Huono juttu täs hommas oli se etten voinut tiputtaa painoja, sillä vaikka olisinkin tullut samoja jälkiä takaisin, niin tiedä häntä olisiko painot löytynyt uudestaan reitin varrelta.. Koska jouduin pitämään painoja koko matkan käsissäni, tein myö valtavasti töitä niiden kanssa. Onko se sitten hyvä vai huono juttu.. Tiedä sitä.. rankkaa oli viimeisen 500m. Näin rankkaa ei ole ollut sen jälkeen kun intistä kotiuduin.

Aion jatkaa painojen mukana kanniskelua, mutta pudotan varmaankin kilometrillä jo nyt mielestäni lyhyeksi jäänyttä matkaa. Vasta kun saan kätösiin voimaa niin matka pitenee ja treeni kovenee. Isompia painoja en käteen lenkin ajaksi kyllä ota, mutta selkähän onkin aivan vapaa ja ei sellaiset "powerwalk"-jalkapainot ole niin vaikea tehdä.. ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.