IRC-Galleria

mari^^^

mari^^^

onnellinen pienen tytön äiti <3

28päivää...Keskiviikko 10.06.2009 01:54

Mun ihana kulta rakkaani, joka on neljän viikon päästä mun aviomieheni, teki mut tänään toooosi onnelliseksi ostamalla mulle muutaman timantin... En millään malttais odottaa että saan sen sormuksen sormeeni mutta onneks neljä viikkoo menee kyllä varmasti aika nopeesti... Sit saiski ajankulu vähän hidastua koska mulla on vielä kamalasti tekemistä ennen häitä enkä koulun alkuakaan kovin innolla odota.
Sit on vielä pari juttua mitä mä odotan aika jännittyneenä... Ensinnäkin se, että koska meidän naimisiin menoon on enää 4viikkoa aikaa niin mun polttareihin on vielä vähemmän ja nyt mä en luota kehenkään enkä mihinkään ja mikä tahansa päivä voi tulla oleen ihan erilainen kun oon aatellu... Se voi olla esim huominen kun Anni pyysi mua lähteen sen kanssa Ikeaan... Saankohan mä nukuttua koko yönä ku jännitän tuleeko Anni hakeen mut aamulla Ikeaan vai johonki muualle.
Toinen asia jota jännitän on se tuleeko musta ensin rouva vai täti. Molempia odotan kyllä todella innolla mutta niissä on sellanen ero että sen tiedän koska musta tulee rouva mutta sitä en koska musta tulee täti.
Se on ainakin varmaa että tästä kesästä tulee ehkä vielä ikimuistoisempi kun mitä viime kesä oli!! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.