IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa

What A Feeling!Maanantai 12.12.2005 16:20

Olipas kiva reissu! Meitä oli siis lauantaina reissussa mä, Sini, Anni, Luca (Day Eleven, rumpali), Davide (Nitrokiss, rumpali), Janne, Juuso (Flinch, rumpali) ja Teemu (rumpali). Mentiin Rosellalla Tallinnaan 12.30-15.30. Tallinnassa majoittauduttiin hotelli Parkiin **** - huoneet olikin ei-niin-perus eli kohtuuisot ja hyvät. Siitä lähdettiin hanhenmarssia kohti rientoja. Käytiin syömässä Raatihuoneen torin kulmassa olleessa Revaliassa, jossa olikin ihan helkkarin hyvät safkat. Hinnat ei ollu ihan halvimmasta päästä, mutta ruoka oli kyllä sen väärtiä. Nam.
Seuraava etappi oli HD-baari joka olikin kiinni, joten eksiydyttiin Depeche Mode Baariin. Siellähän ei soi muu kuin DM ja kuulemma joskus ovat soittaneet vähän U2:ta. No, nyt on sitten soinut myös Day Eleven, koska baarimikko diggaili Day Elevenin sinkkua kuunneltuaan korvalappustereoilla eka. Sen soiton jälkeen Luca saikin kaupattua sinkkuja erittäin helposti muille asiakkaille. Niitä menikin illan mittaan vissiin parikymmentä eli kaikki mitä oli mukana.
DM Baarista suunnattiin perus-litrantuoppipaikkaan eli Beer Houseen. On se aina yhtä miehekäs olo vetää kunnon kahvatuopista. Heh. Kun tonkat oli tuhottu, napattiin kadulta pari taksoa ja mentiin ykkösliverokkipaikkaan, Rock Caféeseen. Hyvä paikka, aika suhteellisen iso mesta jossa kakkoskerroksessa kiertää parvi. Siellä viihdyttiin aika kauan, siellä oli pari bändiä joiden nimet on liian vaikeita muistettavaksi - toisella oli levynjulkkarit. Kekkosilla alkoi muistaakseni siinä kahden maissa tanssijalka vipattaa sen verran että suunnattiin perinteiseen Viru-hotelliin, koska toiveikkaina arvuuteltiin josko pääsis vielä karaokeoimaan. Ei päässyt. Sen sijaan päästiin alakerran Amigo-yökerhoon, jossa tanssittiin varsinkin Daviden kanssa ihan hullun fiiliksissä liki tauotta. Naureskeltiin seuraavana päivänä, että harvemmin on tullut oltua niin fiilareissa biiseistä että pitää juosten sännätä tanssilattialle. Näköjään Madonnan Hung Up yhdistettynä erittäin hyvään fiilikseen toimii!
Kiitokset ehkä mukavimmista kahdesta päivästä pitkään aikaan kuuluu reissuporukalle! Osa kiitoksista kuuluu lisäksi jo menomatkalla löytyneille fiiliksennostattajille; "neidolle" jolla oli kunnon 80-lukukampaus lyhyine päällikiharoineen ja pitkine takakiharoineen - samainen emäntä veti sämpylänsyönnin lomassa nenästään lisää huikopalaa JA Herra 47 joka tanssitti em. neitiä pitämällä toista kättä paidan ja liivin välissä harteilla ja toisella kädellä olikin rehti ote neidon tissistä. Herra lähenteli meikäläistä baaritiskillä ennen sitä, joten nyt sydämeni onkin ikuisesti murtunut. Tai sitten ei.
Olipas kivaa. Pystyy fiilistelemään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.