IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa

Joo kiitti vaan..Maanantai 19.12.2005 13:45

Meillä oli monen kuukauden mittainen putkiremonttishow, jota ennen jo mm. aamulla nukkuminen oli tuskaa, koska viereisessä kämpässä porattiin betoniseinää.
Kolme kk oltiin ilman vettä ja käytiin ulkona parakeissa suihkussa ja vessassa. Nyt saatiin joku aika sitten vessa käyttöön ja kotvanen sitten myös keittiö kondikseen. Voi sitä riemun päivää kun pääsi omaan vessaan ja sai tiskattua muuallakin kuin ulkona tai vessassa. Saati kun sai taas laittaa muutakin ruokaa kuin mikroaterioita.
Laiteltiin sitten jo kämppää taas uuteen kuntoon ja kotoisammaksi kuin ennen. Tosin vessan viereisessä seinässä oli pahvien alta löytynyt homeläikkä. Mittarimies kävi ja seinä revittiin auki ja kuivatettiin. Sen jälkeen paikattiin ja maalattiin. Eli eipä siis yhtään -tuttanu kun perjantaina tuli postista noudettava kirjattu kirje-lappunen. Tänään sen hain.
"Täten irtisanomme vuokraamanne huoneiston XXXXX päättymään 31.6.2006. Peruste: Huoneistossa on todettu kosteusvaurioita ja huoneisto otetaan kokonaisuudessaan pois asumiskäytöstä vaurion selvittämisen ja sen jälkeen huoneiston saneerauksen takia."

Perus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.