IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

POKEMON-HOROSKOOPPILauantai 22.07.2006 05:28

Johan nyt. Enpä olis ikinä uskonu että mua osuvimmin kuvaava horoskooppi on POKEMON-HOROSKOOPPI. :"
DD

JOUSIMIES 23.11. - 21.12.
FARFETCH'D

Farfetch'd on itsevarma ja iloinen, ystävällinen sekä seurallinen, mutta samalla myös itsekäs ja ylimielinen. Hän on erittäin vauhdikas ja ottaa aktiivisesti osaa kaikenlaisiin asioihin, eikä piittaa kolhuista joita hänen porhalluksensa varrella saattaa syntyä. Hän voi käyttäytyä erittäin uhkarohkeasti jännitystä hakiessaan. Sanotaankin, että kaikista merkeistä Farfetch'd on se, joka eniten oppii virheistään.

Farfetch'd on ehdottoman rehellinen henkilö, eikä häntä kannata erehtyä huijaamaan. Moinen yritys saa Farfetch'din loukkaantumaan melkoisesti ja ystävyys on helposti vaakalaudalla. Pahimmillaan hän voi olla tiukkapipoinen moralisti ja suorasukainen ilkiö, joka sanoo mitä hänen mielessään on. Tavallisesti hän kuitenkin yrittää olla mahdollisimman avarakatseinen.

Luonteeltaan Farfech'd on aurinkoinen ja huoleton, minkä takia hän onkin varsin miellyttävää seuraa, ellei välitä hänen välillä ilmenevästä suorapuheisuudestaan. Rauhallisemmat henkilöt voivat hengästyä yrittäessään pysyä Farfech'din huimassa tahdissa. Energiaa ja puhtia tällä persoonalla riittää vaikka muille jakaa. Hänellä voi olla erilaisia projekteja samaan aikaan käsissään, mutta silti hän näyttää pursuvan tarmoa ja energiaa.

PLANEETAT: Jupiter
ONNENPÄIVÄ: Torstai
VÄRIT: Vaaleansininen
KIVI: Ametisti ja turkoosi
KUKAT JA PUUT: Voikukka, neilikka, tammi ja koivu
ONNENNUMEROT: 3 & 16
HYVÄÄ: Rehellisyys, avoimmuus, pelottomuus ja itsenäisyys.
HUONOA: Omahyväisyys, aggressiivisuus, huolimattomuus.

Käy tsekkaamassa omasi: http://koti.phnet.fi/bast/pokemon/horoskooppi.htm

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.