IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

Suunnitelmia...Maanantai 21.01.2008 13:22

Joops, tällä viikolla on tulossa Ruotsista yks serkku miehineen meille. Jonkinlaista pihveily/viineily päivällistä duunataan (mun uudella ihanalla grillipannulla, jolla saa niin V*tun hyviä pihvejä tehtyä, ah).
Sitten sunnuntaina on koiranäyttely, winter dog show 2008. Ei sinänsä nappaa kauheasti, olenhan moneen kertaan toitottanut etten ole näyttelyihminen. Kasvattaja on kuitenkin varma että Wuffe saa hyvät tulokset, koska sillä on niin kaunis askellus ja rakenne. Pakkohan sinne on sitten mennä, ei kuulemma saa muuten pentuja myytyä... Mut se jää sitten siihen. Muihin näyttelyihin emme mene.
Kun nämä kaksi juttua saa sitten pois, niin voisi alkaa suunnitteleen jotain illanviettoa meillä.
(Heheh, täytyy kysyä Mikoltakin sitten vielä). Mietin et jos vaikka takkaan pistäis tulen ja vois sitten siemailla kaikenlaisia juomia ja paistaa vaikka vaahtokarkkeja =P (tai mitälie pötkylöitä nyt kukin haluaa paistaa).
Any ideas...?
Duunirintamalla näyttää tällä hetkellä siltä, että tiistaina on jälleen joku palaveri, jossa puhutaan jälleen diggarista. Saa nähdä sitten pääseekö niille duuniin niin että liksat tulis niiden päästä. Mut jos ei pääse niin plan B on odottaa kutsuja haastatteluihin about 20 paikasta, joihin olen hakenut =P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.