IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

oer.Maanantai 26.05.2008 01:23

Huomenna on vanhentumispäivä. 28 v. ei voi uskoa. Tosin silmieni alla on vain kaksi ryppyä (kummassakin). Joten homma ihan ok... vielä.
Tuli väsättyä 14,5 tunnin duunipäivä/yö perjantaina, kuvasin tohtoripromootioita. "Akkipe pileum, Akkipe pladium, Akkipe diploma.. valee...jotain rissima... doktora." Tuon lauseen kuulin about 200 kertaa ja kuvasin myös. Oli sellainen keikka, että myös hartiat muistuttivat taas olemassaolostaan.
Faija tuli kattoon Monaa ja koiraa lauantaina ja mentiin Mikon kaa ravintola pippurimyllyyn syömään. Medium neljän pippurin pihvi maistui erittäin hyvältä punaviinin ja kermakastikkeen kera =) mulla oli jo vähän aikaa sellanen vaihe, ettei liha maistunut ja pelkäsin jo menettäneeni pihvin ja raa'an lihan himon =P mut ilmeisesti se on tullut takaisin nyt. Hyvä homma sinänsä.
Olen myös lukenut yhtä loistavimmista kirjoista, joita maailmankaikkeuteen on koskaan kirjoitettu. Kyseessä on Rhonda Byrnen "The Secret". Lukekaa ihmeessä. Voitte sitten ehkä ymmärtää jos olen jotenkin "muuttunut" ;)
jeps, nähdään!
p.s. olen onnellinen =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.