IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

että pakko mainostaa
maza
eli tällä linkillä tarkoitan tekstiä galtsun "historiasta": Viiden vuoden retrospektiivi ja nykyisestä tilanteesta. Vastaa niin hyvin omia ajatuksiani asiasta ja selittää monta juttua mitä olen itse yrittänyt ihmisille selittää.
Ja voi tosiaan olla että "uudet tuulet" puhaltaa yhden jos toisenkin elämässä. (Jääköön tämä "arvoitukseksi" omalta kohdaltani :) selvittänen asiaa myöhemmin.

Tällä hetkellä pötköttelen turussa kollegan asunnolla. Olen astunut niin sanotusti mac -aikaan :) eilisiä uutisia tehdessä ajattelin, että hitto sentään nyt se final cut systeemi täytyy saada munkin firmassa toimimaan. Ja saatiin jopa yhden kaverin kanssa ftp ohjelmakin asennettua, joka toimi erittäin näppärästi mäkillä. Sain yhteyden tarvittavaan palvelimeen n. sekunnissa. Olin enemmän kuin tyytyväinen.
(Tässä kohtaa kiitokset kivalle kaverilleni Maagelle koneesta, jonka saan ostaa häneltä :)
Muistan, kun opiskelin joskus parikymppisenä villinä tytöntyllerönä anjalankoskella graafista viestintää. Silloin mac koneet, joita meillä oli käytössä oli hassuja "tötteröitä", niitä 1990-luvun lopun imaceja. Yhdessä kuvaputkinäytössä oli se koko kone yhdistettynä ja kaiken kruunasi se, että kuori oli läpinäkyvä :) voi että ne oli hassuja... ja kaatuili koko ajan.
Nyt on koittaneet uudet paremmat ajat ja ilmeisen selvästi myös mac koneet ovat kehittyneet. Ja ilahduttavaa oli kuulla myös se, että olikohan se n. 99 % kaikista viruksista on suunniteltu pc koneille. Joten macia käyttäessä ei tarvitse hirveästi murehtia virusohjelmien päivityksestä (kun niitä ei taida tarvita lainkaan:)
Täten ilmoitan siirtyväni uuteen aikaan :)

Elämä tuo mukanaan yllätyksiä ja ehkä minäkin saatan ilmoitella niistä vielä myöhemmin... kuten sanottua: uudet tuulet puhaltavat... sitä ei ehkä heti huomaa, kun tuuli on vielä pieni ja kevyt puhallus, mutta jonakin päivänä se puhkeaa kukkaan.
Aivan kuin nupulla oleva narsissi :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.