IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

Muutto...Perjantai 19.01.2007 10:29

Tiedoitanpa nyt tässä sitten kaikkia ystäviä, jotka käyvät tätä galleriapäiväkirjaani seuraamassa. Homma on nyt seuraavanlainen: olemme pitkän aikaa halunneet muuttaa pois nykyisestä kerrostaloasunnosta. Syitä löytyy kylliksi: makuuhuoneiden ikkunan alla on vilkasliikenteinen katu, suurin osa naapureista on joko juoppoja tai muuten vain hulluja, pihalla leikkii näiden juoppojen kasvattamia "maissilapsia", jotka ovat niin hurjia, etten oikeastaan voi viedä Monaa ulos silloin kun nämä lapset ovat pihalla huitomassa kepeillä ja haravoilla ja opettamassa Monalle kirosanoja... (heh, kuulostankohan jo ihan vanhalta tädiltä=) näitä syitä olis vielä pitkä lista, mut mitäs niitä nyt enää tässä kirjoittamaan.
Joka tapauksessa, löysimme yhden omakotitalon Turun kakskerrasta. Kyseinen talo on ollut suunnilleen kesästä asti myynnissä ja hintaa on alunperin ollut miltei 180 000. Kukaan ei kuitenkaan halunnut ostaa ja hinta pudotettiin 169 000 euroon. Tarjouksia tuli, muttei todellakaan mitään hyviä. Lopulta asukkaat sanoivat, että vähintään 160 tuhatta on saatava. Silloin Mikko "iski" ja sanoi että 159 000. Ja arvatkaas rakkaat mitä? Tarjous meni läpi!
Tämä tarkoittaa sitä, että me muutamme maaliskuussa metsän korpeen, jossa hevoset ja ponit vaeltelevat naapurin pihoilla =)
Pankki myönsi jo lainan (Mikkohan käy työssä ja minäkin valmistun tuota pikaa, joten kai he sitten uskovat maksukykyymme ja kyllähän me maksamme).
Kylään saa tulla, tervetuloa! Tupareista infoa myöhemmin. Valokuvia seuraa sitten kun pääsemme tontille kuvaamaan, voi olla että nykyiset asukkaat ovat siellä vielä helmikuun loppuun asti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.