IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

Takas Suomessa! =)Lauantai 24.02.2007 12:51

HeipäHei kaikki ihanat ystävät!
Kiitos huolenpidosta, ihanista ajatuksista ja rukouksista =)
Kaikki on tosiaan nyt hyvin ja anteeksi että aiheutin tämän kammottavan Egyptin sotkun... Huh, oli todellakin aivan liian hurja matka... Kerron sitten jokaiselle yksitellen, kunhan ehdin ensin tapaamaan teitä! =)
Tämän matkan hyviä puolia on kuitenkin sen verran, että nyt tiedän tilanteen. Tiedän mitä methad (Monan isä) ajattelee ja tiedän mitä sukulaiset ajattelee. Ja tiedän mitä laki sanoo. Suurlähetystö näet kertoi Methadille Monan ja mun läsnäollessa, ettei se voi pitää Monaa Egyptissä (vaikka aiemmin toisin sanottiin) koska Methad ja minä ei olla koskaan oltu naimisissa! Ja Mona on Suomen kansalainen. Tämä tekee Methadista rikollisen, koska hän on seurustellut ulkomaalaisen kanssa ilman avioliittopaperia. Ja suurlähetystö sanoi myös, että methadin on ihan turha kehuskella poliisipäällikkösedällään joka mukamas pystyisi pitämään meidät Egyptissä tai riistämään tyttäreni minulta. Sellaista he eivät saa tehdä. Eri asia toki on VOIVATKO he tehdä niin, jos menee sinne jonnekin maalaiskyliin sekoilemaan, mutta enää ei mennä sinne. Jos mennään niin meidän isä tai joku muu tulee mukaan. Luultavasti kuitenkin yhteydenpito lakkaa nyt tähän. Surullista tavallaan, mutta minkäs sille voi. Olen aivan tarpeeksi elänyt sen väkivaltaisen psykopaatin kanssa ja minun eikä Monan ei tarvitse kestää sellaista. Meidän ei tarvitse pitää yhteyttä ihmiseen, joka ei suostu solidaariseen tapaamiseen vaan alkaa riehua. Olkoot sitten sukulaiset siellä omissa oloissaan ja me täällä Suomessa.
Luojan kiitos olemme kunnossa! Täytyy sanoa, että itku tuli kun pääsimme takaisin Suomeen. Liikutuksen ja helpotuksen kyyneleet. En enää koskaan tee mitään näin hullua.

p.s. hyviin puoliin kuuluu myös se että sain kaikki tauluni haettua maalaiskylästä. Omat ihanat itse maalaamani taulut jotka methad on uhannut polttaa jo kolmen vuoden ajan! nyt se hullu ei voi enää kiristää mua millään =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.