IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

Tautinen spurtti!Torstai 16.02.2006 10:25

Kello oli kutakuinkin tasan 6.50 kun istuin aamulla junaan ja huomasin lompakon (eli samalla kausilipun) unohtuneen. Mietin hetken menisinkö sitten vasta ysin junaan mutta ajattelin että kun kerran herätin Monan kuuden aikoihin ja vein hoitoon ni en viitsisi myöhästyä junasta ja odotella kahta tuntia seuraavaa.
Lähdinkin sitten reippaasti juoksemaan puistokadun kämpälle jonne saavuin 6.58. Etsin lompakkoa riehuen ympäri kämppää ja Mikkokin tuli yöpaitasillaan unenpöpperössä ihmettelemään mitä oikein oli tapahtunut kun niin läähätin.
Löysin lompakon ja lähdin juoksemaan asemalle. Saavuin verenmaku suussa junaan kello 7.04. Juna lähti 7.05 :P Olin siis juossut minuutin verran liian nopeasti. Hiki valui.
Vitun huono muisti. Paska.
Noh, jotain hyvääkin: pääsin työharjoitteluun radio sataan! Loistavaa =)
Meinasin tosin saada raippaa jo heti ensimmäisestä hommasta joka piti niille ennakkoon tehdä, semmoinen haastattelu: olin kieputtanut micin johdon väärin (noudattan aikoinaan eläneen entisen pomoni, Marttisedän neuvoja:) "Ei ikinä mikkiä noin!" tuli riemuisat huudot heti ensimmäisenä. Onneksi kuitenkin pääsin töihin.
Eli työssäoppimisjakso alkaa 13. maaliskuuta.
Riemuisaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.