IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

ah, pääsiäisloma =)Lauantai 07.04.2007 23:44

Paavo -serkkuni on todella hyvä viiniasiantuntija. Tällä hetkellä siemailen hänen suosittelemaansa Torresin jälkiruokaviiniä (Chile) ja täytyy todeta että hyvältä maistuu.
Pääsiäinen on kivaa aikaa.. ihana loma kaiken hässäkän keskellä, vaikka täytyy myöntää että on tässä töitäkin tehty erään herra Veiströmin projektiin liittyen. (joka btw on jo iltasanomissa ja helsingin sanomissa.. eli homojen ja lesbojen matkaopas, sekä kyseiselle tuotteelle nettisivut). minä olen aloittanut jälkimmäisen väsäämisen.
Kaikenlaista muutakin tässä on tullut puuhailtua.. Oman tontin pihan kunnostaminen on yksi mielipuuhistani =) ruusupensaissa olen kyykkinyt viimeiset kaksi päivää aina kun kynnelle kykenen. Tänään meni multaa 70 litraa, eikä sekään todellakaan riitä.
Myös syöminen on pääsiäisen kohokohta: viimeiset kolme päivää on menuna ollut paahtopaisti =) joka onnistui yllättävän hyvin. Kaiken tuon lisäksi tietysti myös pikkuiltapalat kuten tuorepastat, nuudelit, sipsit, suklaat, pääsiäismunat, karkit... ah. Monetkohan housuistani ovat vielä sopivia tämän loman jälkeen? Täytyy todeta että kulinaristiset nautinnot ovat myös tärkeä osa elämää.
Hyvää pääsiäistä kaikille! =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.