IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

Sammakon kattilaMaanantai 09.08.2021 17:22

Listaan tähän muutaman asian, jotka ovat hämmentäneet tämän pandemian aikana minua itseäni ja saaneet hälytyskellot soimaan. En usko mihinkään rokotteen mukana syötettäviin mikrosiruihin, mutta täytyy sanoa että minulla on pitkän aikaa ollut sellainen tunne, että tässä kaikessa on jotakin mätää.
En tiedä tarkemmin mitä, mutta sellainen something is not right -tunne. Tai että jotakin jätetään kertomatta.

1) Pandemian aikana on käytetty käyttäytymistieteilijöitä ohjailemaan ihmisten käytöstä. Tämä on ihan julkinen tieto ja löytyy linkistä alempaa (valtamedian tiedoista). Satuitteko esimerkiksi huomaamaan, että junissa ja kauppakeskuksissa alettiin kuuluttaa pandemian alusta alkaen jatkuvasti "turvallisuutta" ja "vastuullisuutta" kuin mantroja hokien?
Joka paikassa törmäsi ihmisiin, jotka toistelivat samoja asioita: Nuoret eivät ota tätä tarpeeksi vakavasti, pidetään turvavälit, ollaan vastuullisia, ollaan turvassa. Tällainen oli havaittavissa ihmisten massakäyttäytymisessä ja se näkyy yhä monin paikoin. (Huolimatta siitä että koskaan ei voi tietää, kuka on juuri yskinyt kaupan tai junan käytävällä, vaikka kuinka olisi turvavälit. Koskaan ei voi tietää missä pöpöt ovat ja siitä päästäänkin seuraavaan kohtaan).

2) Tämän pandemian aikana on aina tiedetty, mistä kenenkin tartunta on tullut. Poliitikko voi osoittaa sormella: Tämä tartunta tuli tämän kaupan kauppakärrystä. Tämä tartunta tuli tästä ja tästä kokouksesta. Tartunnan jäljittäjät tekevät työtään kuin salapoliisit ja pystyvät aina selvittämään, missä kukakin altistui ja kuka on saanut tartunnan mistäkin juhlista. Mistä he voivat tietää, onko henkilö saanut tartunnan vaikkapa taksin oven kahvasta matkalla niihin juhliin, jotka julistettiin pannaan siksi että tartunnan jäljittäjä sattui niin päättämään? Tällaista tartunnan jäljitystä muuten ei tehty esimerkiksi sikainfluenssan aikaan, jolloin satoja suomalaisia joutui sairaalahoitoon.

3) Poikkeuksellisen aggressiivinen rokotemarkkinointi. Näin ei toimittu edes sikainfluenssan Pandemrix-rokotteen kanssa.
Ymmärtäisin jos kyseessä olisi vaikkapa uudelleen puhjennut isorokko, joka aikoinaan ehti tappaa puoli miljardia ihmistä. Mutta tämän koronan kohdalla en kyllä ymmärrä.
Moni tuttava joka on koronan sairastunut, on selvinnyt melko lievillä flunssan kaltaisilla oireilla.
Nuoret menehtyneet ovat tilastollisia poikkeamia ja kuolleiden keski-ikä oli pitkään 84 Suomessa, nyt se taitaa olla hieman vähemmän, mutta joka tapauksessa yli 80. Toki vanhusten kanssa on noudatettava erityistä varovaisuutta, kun mikä tahansa tartuntatauti on liikkeellä. Heidän kanssaan toki kaikki varotoimet olivat tarpeen.
Todettakoon vielä että parisen viikkoa sitten Uudenmaan 1,5 miljoonasta asukkaasta oli sairaalassa nelisenkymmentä koronan vuoksi. Noin puolella heistä oli jokin perussairaus.

Pikkuhiljaa ollaan Suomessakin ottamassa käyttöön niin kutsuttuja terveyspasseja – ehkäpä kansan kielellä koronapasseja. Nehän käsittävät kolme kohtaa: 1) Täysi rokotesarja 2) sairastettu tauti 3) Tuore negatiivinen testi.
Näiden koronapassien avulla sitten saadaan palveluita, jotka ovat olleet tähän asti kaikkien perusoikeuksia (ravintolat, kirjastot, uimahallit, junat... ties mitä näiden piiriin keksitään laittaa).
Voisin lyödä vetoa, että testit muuttuvat täällä pian maksullisiksi, jolloin tuo luettelemani kolmas vihreää valoa näyttävä koronapassin vaihtoehto poistuu ainakin varattomien ihmisten listalta.
Koko ajan on seurattu, mitä isommissa maissa tehdään ja nyt esimerkiksi Ranskassa testit ovat jo muuttumassa maksullisiksi.

Iso kysymys kuuluu, miten tehdään niiden kohdalla, jotka ovat saaneet ensimmäisestä piikistä vakavan allergisen reaktion tai muuta oireilua? Heilutellaanko heidän nenänsä edessä koronapassia, että otapa toinen piikki tai rupea käymään testeissä muutaman päivän välein?
Tässä on nyt jäämässä kokonainen ihmisryhmä jalkoihin (itsekin tunnen heitä).

Käyköhän tämän rokotekampanjan kanssa lopulta niin, että länsimainen demokratia on pian historiaa? Hehkutetaan valinnan vapautta, mutta samalla lenkkiä kuristetaan pikkuhiljaa niin, ettei vaihtoehtoja jää. Kuten siinä vanhassa sadussa: Sammakko ei huomaa kun vettä kuumennetaan pikkuhiljaa...
Painostetaan henkisesti: Olet vastuuton, jos et ota rokotetta. Vaarannat muiden turvallisuuden (aivan kuin se ei voisi mistään muusta vaarantua). Olet potentiaalinen uhka terveydenhuollolle.

Entäpä jos rokotteesta myöhemmin selviäisi joitakin pitkän ajan kuluttua tulevia haittavaikutuksia? Kukahan terveydenhuoltoa sitten kuormittaisi?

Maailmassa on jaettu yli neljä miljardia koronarokoteannosta tähän mennessä. (Osa on ns. vektoripohjaisia, joissa adenovirus on kantajana. Osa mRNA-rokotteita).

Laboratoriotekniikan alalla työtä tekevä ihminen on sanonut minulle, että on ihan tervettä että hälytyskellot soi. Eihän ihmisen tarvitse mihinkään 5g-siruihin uskoa, että tällainen yhteiskunnan toiminta tuntuu oudolta.

Mistä lähtien tutkimustiedon odottamisesta on tullut foliohattuilua? Mistä lähtien terve kyseenalaistaminen on ollut salaliittoteorihoihin uskomista?

Hämmästyttävää (ja samalla iso pettymys) on ollut huomata, ettei tässä monen mielestä ole mitään outoa.
Asiat niellään purematta ja luotetaan sokeasti siihen, että kaikki tarvittava tutkimus on tehty. (Eikö siihen pitäisi normaalisti käyttää useita vuosia ja pienempiä vapaaehtoisten ryhmiä?)

Ihmisiä on helppo ohjailla. Jos tätä joskus kadutaan, että yhtäkkiä rokotettiin näin laajasti valtaosa maapallon väestöstä uudentyyppisellä rokotteella, niin ei voi kyllä mitään muuta osoittaa kuin lajimme kollektiivista älykkyysosamäärää. Evoluutiotahan tämäkin on.

Itse olen huomannut eurooppalaislääkärien tutkivan nyt sitä, miten nämä mRNA-rokotteet vaikuttavat kehon muuhun immuniteettiin. Tuota alla olevaa tutkimusta ei ole vertais-arvioitu, mutta jään odottamaan lisää tutkimuksia aiheen tiimoilta.
Perinteiset rokotteet minulta toki kaikki löytyy (paitsi sikainfluenssaan tarkoitettu Pandemrix, koska minua varoitettiin aikoinaan ottamasta sitä).

Huomautan, etten ole lääkevastainen ihminen missään tapauksessa. Monista lääkkeistä ja rokotteista on ollut ihan valtavasti hyötyä ihmiskunnalle ja toivottavasti tulee olemaan jatkossakin.

Tässä vielä kaksi lupaamaani linkkiä, eli tämä käyttäytymistieteilijöiden käyttö:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mista-kiikastaa-kun-maski-unohtuu-ja-muista-rajoituksista-laistetaan-asiantuntija-kun-on-tehty-pitkaan-hyvaa-ajatellaan-helposti-etta-nyt-voi-vahan-lipsahtaa/8073652#gs.7ztg4j

Ja eurooppalaislääkärien tutkimusta mRNA-rokotteen mahdollisista vaikutuksista muuhun immuniteettiin:

https://www.news-medical.net/amp/news/20210510/Research-suggests-Pfizer-BioNTech-COVID-19-vaccine-reprograms-innate-immune-responses.aspx?__twitter_impression=true

Huom! Jos olet saanut jaetun linkin tekstiin "Pöpökammoisten paratiisi", se löytyy selaamalla viime vuoden tekstejä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.