IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

Kissa puussa...Keskiviikko 16.05.2007 14:08

Huh, olipas taas incident eilen... lähettiin hakeen hevosen paskaa kottikärryillä tuolta talleilta meidän kompostiin ja ruusupenkkiin. (se kuulemma lannoittaa ja edesauttaa kompostin maatumisprosessia =). Noh, lähti sieltä sitten kissanpentu meitä seuraamaan. Ne oli just sinne tallille tilanneet kaksi uutta pentua. Se kissa pysyi sitkeästi meidän perässä, eikä millään suostunut palaamaan tallille. No ajateltiin, että jos se sitten tulee kylään, annetaan sille vaikka lihapulla tai jotain. Ja Monakin oli ihan innoissaan, haluaisi sekin lemmikin meille.
Kun saavuttiin kotipihaan niin huomattiin että naapurin karvinen ja koira olivat ulkona. Rupesi sitten "karvinen" puolustamaan reviiriään ja ajoi sen tallin kissanpennun puuhun. Tuollainen juuri pentuiän ylittänyt kissa, ei edes aikuinen vielä, on hyvin ketterä. Juoksi niin kovaa puuhun että silmissä vilisi. Ja korkealle se kiipesikin. Niin korkealle, ettei päässyt alas. Yritettiin kaksi tuntia houkutella sitä sieltä ja mentiin jopa niin pitkälle että otettiin lakana puun alle ja kannateltiin sitä. Yritettiin houkutella sitä hyppäämään. Mutta kissa kun oli 10 metrin korkeudessa, ei tietenkään hypännyt. Puussa ei ollut edes alaoksia, olisin toki muuten kiivennyt sinne.
Lopulta soitettiin vapaapalokunnalle ja kysyttiin mitä tehdä. Sanoivat että tulevat katsomaan. Eihän nyt kissaa viitsinyt yöksi jättää puuhun.
Lopulta pihallamme oli kolme maasturia ja yksi varsinainen paloauto. Äijiä tuli about 10. Yksi niistä otti tolppakengät ja kiipesi puuhun. Toinen "vittuili" mulle, että olenko koskaan nähnyt kissan luurankoa puussa. Heh, no en tietenkään ole, mutta tuo kissa oli oikeasti vielä pieni ja en usko että se ois itse päässyt alas.
Toki se on aivan naurettavaa, että esim. Helsingissä voi ihminen kuolla raitiovaunupysäkille ilman että kukaan välittää mitään ja sitten soitellaan vaan jostain lokin poikasista jotka ovat emonsa hukanneet. Mutta milläs hitolla noin korkealle kiivenneen kissan ois muuten saanut alas?
No, palokunta sen lopulta sai alas ja ojensivat sen mulle. Kissa raukka itki ja rääkyi =( vein sen takaisin hevostallille ja sanoin sille ettei se saa enää tulla meille koska naapurin kissalla on reviiri. Mutta ei se poloinen tainnut puhetta ymmärtää kun meinasi heti loikkia perääni pellon yli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.